Apple Mac Pro daha da büyüdü! İşte şaşırtan Apple Mac Pro fiyatı - Haberler - indir.com

Apple Mac Pro daha da büyüdü! İşte şaşırtan Apple Mac Pro fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-20 15:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın piyasaya sunması ile beraber fiyatından ötürü gündeme bomba gibi düşen modeli Apple Mac Pro, adından söz ettirmeye devam ediyor. Apple’ın daha önce duyurmuş olduğu yeni bir model piyasaya giriş yapı ve Apple Mac Pro 8 TB sahip olduğu fiyatı ile oldukça şaşırttı. Apple’ın bu yeni Mac Pro modelinin özellikleri oldukça güçlü olurken, fiyat tarafında ise 43.399 TL’den 420.397 TL’ye kadar bir esneklik sunduğunu belirtelim. Profesyonellere odaklı sunulan bu modeller, daha yüksek özelliklere ve işlevsel ek donanımlara sahip oldukça fiyatı da artıyor. Zaten bulunan 4 TB modelinin kapasitesini artıran şirket, özellikle sinema, grafik tasarım ve video düzenleme gibi noktalarda profesyonel olan kişilere hitap ediyor.

Apple Mac Pro 8 TB Fiyatı Şaşırtıyor

Mac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandıMac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandı

Apple bu noktada 4 TB daha alan genişletmesi için 2600 dolar daha ödeme istiyor. Bu rakam güncel kura göre ise 15.447 TL rakama tekabül ediyor. Diğer yandan 16 inçlik MacBook Pro için de bu işlem yapılabiliyor. MacBook Pro’nun 4 TB genişletilmesi ise 2400 dolar gibi bir rakam tutuyor. Bu rakam ise 14.252 TL’ye denk ediyor. Bu rakamların vergiler dahil edilmeden hesaplandığını da belirtelim. 8 TB ek SSD donanımı ile yenilenen Mac Pro, Amerika’da vergiler sonrasında 54.000 dolar fiyat etiketine sahip durumda. Bu rakam ise 320.747 TL ediyor. Dahili 256 GB versiyon ise 6000 dolar rakama sahip.

Diğer yandan 16 GB ve GDDR6’ya sahip Radeon Pro W5700X için bir güncelleme gelecek. Diğer güncelleme ise 16 GB ve GDDR6 eşliğinde 2x Radeon Pro W5700X donanımını güçlendirecek. Bu modellerin henüz ülkemize gelip gelmeyeceği belli olmazken, sunmuş olduğu fiyat etiketleri satışının neredeyse olmayacağı da anlamına geliyor.


Yeniden tasarlanan Apple Mac Pro'nun satış tarihi resmileştiYeniden tasarlanan Apple Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti
Yeni Mac Pro'nun akıllara durgunluk veren inanılmaz Türkiye fiyatı!Yeni Mac Pro'nun akıllara durgunluk veren inanılmaz Türkiye fiyatı!

PAYLAŞ