Apple M1 Mac kullanıcıları Bluetooth sorunuyla gündemde - Haberler - indir.com

Apple M1 Mac kullanıcıları Bluetooth sorunuyla gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-26 22:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

 

Bazı Apple M1 Mac sahipleri, kablosuz çevre birimlerinin aralıklı bir şekilde kesilmesinden tamamen işlevsel olmayan Bluetooth bağlantılarına kadar yeni makinelerde içerisinde Bluetooth bağlantısı ile ilgili çeşitli sorunlar olduğu aktarıldı.

Apple ve Epic Games davasında şaşırtan gelişmeApple ve Epic Games davasında şaşırtan gelişme

Apple M1 Mac kullanıcıları Bluetooth sorunları yaşıyor

M1 MacBook Air, M1 MacBook Pro 13 inç ve M1 Mac mini modellerine sahip olan kullanıcılar, Bluetooth fareler, klavyeler ve kulaklıklar gibi ekstra aksesuarların yanı sıra AirPods, Magic Mouse ve Sihirli Klavye gibi Apple aksesuarlarında da bağlantı sorunları olduğu aktarıldı. M1 sahipleri bu yaşanan aksaklıkları tartışmak için bazı forumlarda ve Reddit'te konu açtılar. YouTube platformuna içerik oluşturanlar Patrick Tomasso tarafından paylaşılan bir tweetten elde edilen bilgilere göre söz konusu bu sorunlar çevre birimlerinde ara sıra oluşan kopukluklardan tam arızalara kadar uzanıyor. 

Tomasso, M1 Mac mini’de yaşanan bu geniş bağlantı sorunlarını özetledi ve endişelerini yansıtan forum gönderilerine işaret etti. Aynı zamanda Bluetooth bağlantı zorluklarını detaylarıyla gösteren bir video yayınladı. Bunun yanı sıra, bunun bir yazılım sorunu olduğunu mu yoksa daha köklü bir şey mi olduğu konusunda halen bir fikir birliği oluşturulamadı. Söz konusu bu sorunların ne kadar yaygın olduğu şu an için belli değil ancak Bluetooth sorunları Mac'lerde daha öncelerde de kullanıcıların karşısına çıktı. Yine de, Bluetooth bağlantısına büyük ölçüde güvenen ve yeni bir M1 Mac'i bekleyen herkes kullanıcı için haberler biraz endişe verici olarak görünüyor. Apple ise henüz sorunlara yanıt vermedi.


Apple katlanabilir İphone testlerine başladıApple katlanabilir İphone testlerine başladı
Apple Podcast'dan yeni bir hareketApple Podcast'dan yeni bir hareket
Apple'a iPhone'ları yavaşlattığı için yine ceza mı ödeyecek?Apple'a iPhone'ları yavaşlattığı için yine ceza mı ödeyecek?

PAYLAŞ