Apple kulaklığında indirime gitti - Haberler - indir.com

Apple kulaklığında indirime gitti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-14 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, dün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber yeni iPhone 12 ailesini resmi olarak duyurdu. Bu tanıtım ile beraber AirPods kulaklık serisinin Türkiye fiyatlarına zam yaparak kullanıcılara bir sürpriz yaptı diyebiliriz. AirPods tarafında zam gelmesi ile beraber Apple’ın kablolu kulaklığı olan EarPods’un fiyatında indirime gitti. ABD’li teknoloji şirketi Apple, dün akşam gerçekleştirmiş olduğu Hi Speed adlı çevrimiçi lansman etkinliği ile en yeni akıllı telefonlar iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max cihazlarını resmen duyurdu. Gerek özellikleri gerekse tasarımı ile Apple severlerin beğenisini kazanan iPhone 12 serisinin kutu içeriği ise kullanıcıları mutlu etmeyebilir.

Apple’ın lansman esnasında yaptığı açıklamaya göre iPhone 12 ailesinin kutu içinden bir şarj adaptörü ve kulaklık çıkmayacak. Durum böyle olunca ise iPhone 12 almayı düşünenler direkt olarak kulaklık fiyatlarını da incelemeye başladılar. Apple ise kablosuz kulaklık modellerine zam yaparken, kablolu modelinde indirime gitti.

iPhone 12 kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kulaklık yer almayacakiPhone 12 kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kulaklık yer almayacak

Apple kablolu kulaklıkların fiyatı düştü

Apple, AirPods modellerinin Türkiye fiyatına zam yaparken, kullanıcıların yeni bir kulaklık alması gerektiğini biliyor. Bu noktada ise Türkiye pazarında kablolu kulaklık modeli olan EarPods’un fiyatında indirime gitti. Şu ana kadar ABD fiyatı 29 dolar ve Türkiye fiyatı ise 279 TL olan Apple EarPods modelleri artık ABD’de 19 dolar ve Türkiye’de ise 199 TL fiyatlara düştü. Bu indirim hem lightning hem de 3.mm girişe sahip modelde geçerli olduğunu belirtelim.

Ayrıca yeni iPhone 12 modellerinin kutu içinden kulaklık ve şarj adaptörü çıkmayacak olmasına odaklanıyor. Ancak Apple, yeni üretim iPhone 11, iPhone XR ve iPhone SE kutusundan da kulaklık ve şarj kablosunun olmayacağını açıkladı ve resmi web sitesindeki ürün açıklamalarında güncelledi.


Tanıtımı yapılan iPhone 12 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan iPhone 12 Pro özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan iPhone 12 Pro Max özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan iPhone 12 Pro Max özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ