Apple, kulak üstü AirPods Max’i duyurusunu yaptı - Haberler - indir.com

Apple, kulak üstü AirPods Max’i duyurusunu yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 19:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, bugün AirPods'un büyüsünü yüksek kaliteli ses özelliği sunan kulak üstü formda bir tasarımda kullanılan AirPods Max'in duyurusunu gerçekleştirdi. Kulaküstü tasarımıyla işlevsel bir kullanım sunan bu ürün, akustik tasarım, H1 çipler ve gelişmiş yazılım sistemi sayesinde bilişimsel ses özelliğine güç vererek, Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf mod ve aynı zamanda uzamsal ses imkanı sunan eşsiz bir dinleme keyfi sunuyor. Uzay grisi, gümüş rengi, gök mavisi, yeşil ve pembe olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan AirPods Max, bugünden itibaren sipariş edilebilir. 

AirPods Max, Apple’dan yapılan resmi açıklamaya göre 15 Aralık Salı gününden itibaren 5699 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini alacak. “Zahmetsiz kurulumu, inanılmaz ses kalitesi ve ikonik tasarımıyla çok sevilen AirPods, dünyanın en popüler kulaklığı. AirPods Max ile, sihirli AirPods deneyimini yüksek kaliteli ses sunan büyüleyici bir kulak üstü tasarıma getiriyoruz,” açıklamasını yapan Apple Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak sözlerine şu şekilde devam etti; “Özel akustik tasarımla bir araya gelen güçlü H1 çipler ve gelişmiş yazılımlar, AirPods Max’in bilişimsel ses özelliğinden yararlanarak kablosuz ve üstün bir kişisel dinleme deneyimi sunmasına imkan veriyor.”

Apple sürpriz bir lansman düzenleyebilirApple sürpriz bir lansman düzenleyebilir

Özel Akustik tasarımı göz dolduruyor

Başlık noktasından kulak yastıklarına kadar, AirPods Max'in her bir parçası özenle hazırlanmış olup her bir kullanıcı için eşsiz bir akustik deneyim yaşatacak. Kafa bandı boyunca yerleştirilen bu nefes alma özelliğine sahip örgü bir başlık, ağırlığın dağılmasını sağlayacak ve başın üzerinde oluşması muhtemelen basıncı d aha da aza indirecektir. Paslanmaz çelikten yapılan kafa bandı çevresinde farklı çeşitlerde baş şekilleri ve boyutları için dayanıklılık, esneklik ve konfor sunuluyor. Kafa bandı genişleyip daraltılma özelliğine sahiptir. 

Sağ ve sol kulaklıklar, kulaklık basıncını dengeleyerek dağıtıyor ve kullanıcının kafa hareketlerinin şekline uyması için de bağımsız bir şekilde dönmesini sağlayan devrim niteliğindeki bir sistemle kafa bandına bağlanıyor. Her iki kulaklık bandında da kaliteli ses yalıtımı sağlamak için akustik olarak geliştirilmiş bir hafızalı köpük yer alıyor. Kusursuz ses performansı sağlamak açısından son derece önemli bir durumdur. Ürünün daha da fonksiyonel hale getirilmesi için ses çalma veya duraklatma, sonraki parçaya geçme, telefon aramalarını cevaplama veya sonlandırma ve Siri’yi etkinleştirme imkanı sunuluyor.

AirPods Max’te çeşitli, derin baslar, hassas orta aralıklar ve canlı, net frekans genişletme imkanı sağlayan Apple tasarımı 40 mm sürücü bulunuyor. Bu sayede her nota rahatlıkla duyulabiliyor. 

Adaptif EQ: AirPods Max, kullanıcıya sunulan ses sinyalini ölçüp düşük ve orta seviyede frekansları gerçek zamanlı olarak düzenleyerek ses kulak yastıklarının uyumuna ve yalıtım sistemine göre ayarlayabiliyor. Bu sayede her detay yakalanabiliyor. 

Aktif Gürültü Engelleme: AirPods Max adlı bu eşsiz ürün, dinlenen içeriğe odaklanılması için Aktif Gürültü Engelleme özelliğiyle deneyimi daha da profesyonel hale getiriyor. 

Şeffaf Mod: AirPods Max adlı kulaklık ile kullanıcılar, müzik dinlerken bir yandan da çevredeki sesleri duymak için Şeffaf moda geçiş yapabiliyorlar. Bu sayede kullanıcının kendi sesi de dahil olmak üzere doğal bir şekilde duyulurken ses de kusursuz bir şekilde çalmaya devam eder. Aktif Gürültü Engelleme ile Şeffaf mod arasında geçiş yapmak için gürültü denetimi düğmesine bir kez basmak yeterli.

Uzamsal Ses: AirPods Max, seslerin her birini bir mekan içerisinde hemen hemen aynı noktaya yerleştirmek için dinamik baş izleme teknolojisine sahip uzamsal ses özelliğinden faydalanıyor. Bu sayede 5.1, 7.1 ve Dolby Atmos kalitesinde kaydedilmiş olan içeriklerde sinema salonlarındakine benzer eşsiz bir deneyim sunuyor. 

 


Apple'ın M1'e sahip yeni bilgisayarlar neler sunuyor?Apple'ın M1'e sahip yeni bilgisayarlar neler sunuyor?
Apple satın almalar için Apple satın almalar için "Aile Paylaşım" sistemini devreye soktu
Apple iPhone 11 ekran değişimi için ücret almayacakApple iPhone 11 ekran değişimi için ücret almayacak

PAYLAŞ