Apple, kapaklı katlanabilir iPhone üretimine başlıyor - Haberler - indir.com

Apple, kapaklı katlanabilir iPhone üretimine başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-30 13:01:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Apple'ın gelecekte piyasaya sürülecek kapaklı bir katlanır iPhone üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Telefon, Samsung Galaxy Z Flip ve Samsung Galaxy Z Flip 5G ile benzer bir tasarıma sahip olacak.en son sızıntı, Apple'ın ilk katlanabilir iphone'unun piyasaya sürülmesinin belirsiz zaman çizelgesinin 2022 veya 2023'te bir yerde olması bekleniyor. Bu, Apple'ın ilk katlanabilir iphone'unu önümüzdeki yıl değil, Eylül 2022'de tanıtacağını öne süren önceki raporlara uyuyor. Katlanabilir iPhone'un 5G desteği ile gelmesi bekleniyor.

Apple'ın, Çin'in Shenzhen kentindeki Foxconn fabrikasında kapaklı bir iPhone'un tasarımını test etmeye başladığı bildirildi.

YouTuber Jon Prosser, en son videosunda Apple'ın gelecekte katlanabilir bir iPhone modeli getirmeye çalıştığını söylüyor. Bu çalışma hala erken bir aşamada ve şirketin Çin'in Shenzhen kentindeki Foxconn fabrikasında kapaklı bir iPhone'un kabuğunu test ettiği bildiriliyor. Prosser, katlanabilir iPhone'un konsept görüntüsünü paylaştı ve Samsung Galaxy Z Flip ile aynı flip benzeri bir tasarıma sahip olabileceğini öne sürdü. Bu söylentiye göre, iPhone'un açıldığı ve büyük bir ekran ortaya çıkardığı söylenirken, dış kabukta da daha küçük bir ekran olacak.

Google pays billions to Apple!Google pays billions to Apple!

Bu konsept telefon, izleyicilere Apple'ın ne için gidebileceğine dair belirsiz bir fikir sunmak için tasarlandı ve ilk katlanabilir iPhone'un neye benzeyebileceğine dair herhangi bir gösterge değil. Her halükarda Prosser, Apple'ın bu telefonu 2022'de veya hatta 2023'te tanıtabileceğini iddia ediyor.

Bunun dışında, kaynaklarının henüz söylentili Apple arabası hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığını da paylaşıyor. Analist Ming-Chi Kuo geçtiğimiz günlerde piyasanın Apple Otomobiliyle ilgili ‘çok yükseliş' olduğunu ve 2028'den önce veya daha sonra beklenmemesi gerektiğini bildirdi. Son zamanlarda, Apple'ın Eylül 2021'de bir Apple otomobilini piyasaya sürdüğünü iddia eden kabataslak bir rapor yayınlandı.

Katlanabilir telefonlara geri dönersek, Samsung ve Motorola şu anda piyasada bu tür telefonlar sunan tek iki şirket. Birkaç OEM, katlanabilir telefonların konsept görüntülerini açıkladı, ancak kitlelere katlanabilir telefonlar satmaya başlamadı. Apple'ın gelecekte bu alana girdiği bildirildiğinden, diğer Oem'leri de katlanabilir telefon segmentine girmeye zorlayabilir.



PAYLAŞ