Apple, kablosuz Beats Studio Buds kulaklıkları üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Apple, kablosuz Beats Studio Buds kulaklıkları üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-19 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın Beats adı altında yer alan kulaklık markası için geçtiğimiz ekim ayında Beats Flex modeli çıkartılmıştı. Bu model sonrasında bazı mevcut modeller için çıkarmış olduğu kısıtlı sayıda renk seçenekleri haricinde herhangi bir yenilik ile gelmemişti. Ancak şimdi ise ortaya çıkan detaylar kapsamında Apple’ın sahip olduğu marka için yeni ve üst seviye kulaklık modelleri için hazırlıklar yaptığı ortaya çıktı. MacRumors kaynaklı habere göre iOS ve tvOS’ın en son beta sürümlerinde Beats Studio Buds olarak adlandırılan yeni kulaklıklar gözüktü. Diğer yandan 9to5Mac de kulaklıkların şarj kutusu ve bazı sistem animasyonlarının görüntülerini ortaya çıkarmış durumda.

Henüz resmi olarak duyurulmayan bu kulaklıklar, fitness yapanlar için oldukça popüler olan Powerbeats Pro’dan çok farklı görünecek. Bu noktada kulaklıkların kancası bulunmuyor ve daha uzun çapraz gövdeleri bulunuyor.

Epic Games ve Apple arasında Epic Games ve Apple arasında "Muz" tartışması

Beats Studio Earbuds ortaya çıktı

Apple’ın yazılımının sürüm adayı yapılarına dahil edilen bu görüntüler, Beats Studio Buds’un yakın zamanda duyurulacağı anlamına gelebilir. Ancak 9to5Mac’e göre kulakiçi kulaklıklar ile alakalı kod, bunların gürültü engelleme özelliğine sahip olacağını da gösteriyor. Şuan için tüm Beats kulaklıklarında yer almayan bir özellik olduğunu belirtelim. Diğer yandan Apple’ın AirPods Pro’dan ödünç aldığı kısaltılmış gövdeler ve diğer tasarım detayları ile yenilenmiş bir tasarımın bu yıl içinde AirPods kulaklıklarını güncellemesi bekleniyor. Yeni kulaklıkların ise sert plastik malzeme yapısı ve tek bir fiziksel tasarım koruması muhtemel olarak görünüyor.

Sızdırılan Beats kulaklıklarda ise kulak içi sızdırmazlık için silikon uçlar ile desteklenecek. Beats eski başkan Luke Wood’un geçtiğimiz yıl Apple’dan ayrılmasının sonrasında bir geçiş döneminde olduğu biliniyor. Son dönemde ise HTC’de yer alan Scott Croyle’ın Beats donanım tasarımında önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.


Apple, Facebook'un eski reklam yöneticisini işe aldıApple, Facebook'un eski reklam yöneticisini işe aldı
Apple Music, HiFi destekli abonelik paketi ortaya çıktıApple Music, HiFi destekli abonelik paketi ortaya çıktı

PAYLAŞ