Apple, iTunes kitaplığından kaybolan filmler hakkında açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Apple, iTunes kitaplığından kaybolan filmler hakkında açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-18 08:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Geçtiğimiz günlerde Apple kullanıcısı biri, iTunes kitaplığında bulunan ve satın  aldığı bazı filmlerin ortadan kaybolduğunu fark ederek konuyla alakalı bir tweet attı.

Apple, iTunes kitaplığından kaybolan filmler hakkında açıklama yaptı

Anders G da Silva isimli bir Apple kullanıcısı, iTunes kitaplığından satın aldığı filmlerin eksildiğini fark etti ve bir tweet attı. Twitter'da dikkat çeken bu konu, çok uzun süre geçmeden Apple'ın destek ekibi tarafından cevaplandı. Anders G da Silva, bu cevaptan pek memnun olmadı çünkü filmlerini geri alamayacak. Kısa süre önce Silva, Avustralya'dan Kanada'ya taşınmış ve Apple destek ekibi, bu konuda taşındığı için filmlerin kitaplıktan kaybolabileceğini söylüyor. iTunes Store'un ülkesinin değişmesi ve bazı içeriklerin farklı ülkelerde kullanılamaması nedeniyle bu sorunun ortaya çıktığını söylüyor. Bu sorunun çözümü olarak Apple, kullanıcısına iki film kiralamak için kullanabileceği iTunes bakiyesi hediye etmiş.

Apple Üzerinden Randevu Nasıl Alınır?Apple Üzerinden Randevu Nasıl Alınır?

Aslında bu sorun oldukça normal gözüküyor çünkü pek çok içerik hem AppStore'da hem de iTunes Store'da ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor. Ancak bu mağazaların ülke seçenekleri değişebilir. Ülkelerin durumuna göre bazen bu mağazalardaki içerikler kısıtlanabiliyor veya yasaklanabiliyor. Bu durumdan dolayı bazen ülke değişimlerinde kısıtlanmış veya yasaklanmış içeriklere sahip olduğunuz zaman mağazadan eksilme sorunu yaşayabilirsiniz. Bu yüzdende Silva'nın memnuniyetsizliğinin çok da geçerli olmadığını belirtmek lazım. Sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız, Apple destek ekiplerinin belirttiği gibi ülke değişimlerinden dolayı sorun olabilir. Çözümünü belirttiğimiz gibi eski ülkeye dönerek çözebilirsiniz.


Apple yıl sonu sessizliğini bozacakApple yıl sonu sessizliğini bozacak
Apple Watch Series 4 Detayları Ortaya ÇıktıApple Watch Series 4 Detayları Ortaya Çıktı
Apple Watch Series 4 Ülkemiz Fiyatı Belli OlduApple Watch Series 4 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ