Apple iPhone XS sahipleriyle buluşuyor! - Haberler - indir.com

Apple iPhone XS sahipleriyle buluşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 10:59:50
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Son günlerin en fazla konuşulan telefonları olan Apple iPhone XS ve XS Max modellerinin teslimat takvimleri belli oldu. Amerika'da satın alan kullanıcılara gönderilmeye başlandı. Bu telefonların yanı sıra Apple Watch 4 modeli de gönderilmeye başlanıyor. İlk gönderim taleplerinin fazlalığından dolayı Apple, dağıtımları belli zamanlar ile gerçekleştirmeye karar verdi. Şu anda bir cihaz sipariş verirseniz bir veya iki hafta içerisinde elinize ulaşacak.

Apple iPhone XS sahipleriyle buluşuyor!

Amerika asıllı telekom şirketlerinden olan AT&T eylül ayının 26 - 28 tarihleri arasında, T-Mobile 26 Eylül - 2 Ekim arasında teslimatlarını gerçekleştireceklerini açıkladı. Sadece Verizon, ön siparişlerin yarından itibaren dağıtılacağını söyledi. Yeni Apple modellerini heyecanla bekleyen kullanıcıların, telefonun ellerine ulaşması için gün sayıyor. Ayrıca Amerika dışında bekleyen 29 ülke için yeni sipariş vereceklerle aynı duruma düşecekleri gözüküyor. Diğer ülkeler için teslimat bir veya iki hafta içerisinde gerçekleşecek. Apple'ın yeni cihazlarının 64, 256 ve 512 GB depolama alanına sahip modelleri için aynı teslimat süreleri dile getiriliyor. 

Amazon'dan Bomba iPhone FırsatlarıAmazon'dan Bomba iPhone Fırsatları

Apple'ın yeni cihazlarından birini alırsanız ve UPS ile gelmekte ise internet üzerinden cihazınızın nerede olduğunu görebilirsiniz. Böylece aldığınız cihazı gün gün takip edebilir, geleceği zamana planlarınızı ayarlayabilirsiniz. Apple firmasının web sitesinde cihazlar hakkında:

64GB / 1-2 weeks / $1099

256GB / 1-2 weeks / $1249

512GB / 1-2 weeks / $1449

şeklinde bilgi yer alıyor. Ülkemizde vergilerle dahil 10 bin Türk lirasına yaklaşan fiyatlarıyla yeni cihazlar cüzdanları boşaltıyor. Fakat belirtmeliyiz ki bu cihazların muhteşem özellikleri var. Yeni gelecek olan bu Apple cihazları A12 GPU'ya sahip olacak ve bir önceki modelinde yüzde 50 daha olacak. Artık depolama kapasiteleri de 512 GB olan iPhone'lar 120Hz yenilime hızına sahip olacak. Ayrıca ekranları 2688 x 1242 piksel çözünürlüğe ve 458 ppi piksel yoğunluğa sahip olacaklar. iPhone Xs ve Xs Plus modelleri 4GB RAM ile birlikte bizlere sunulacak. Depolama alanları ise 64, 256, 512 GB olmak üzere 3 farklı seçeneğe mevcut. Eğer sizde iPhone aldıysanız, 1-2 hafta beklemek zorunda kalacaksanız.


Yeni iPhone Xs Ailesinin Batarya Boyutları Belli OlduYeni iPhone Xs Ailesinin Batarya Boyutları Belli Oldu
iPhone XS ve XR, HDR Farkı Nedir?iPhone XS ve XR, HDR Farkı Nedir?
iPhone Xs Max ile Çekilmiş Kısa Film YayınlandıiPhone Xs Max ile Çekilmiş Kısa Film Yayınlandı

PAYLAŞ