Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak! - Haberler - indir.com

Apple, iPhone Fotoğraflarını Yarıştıracak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 10:15:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Apple yeni yılda, daha önce reklamlarında yer verdiği gibi iPhone tarafından çekilen görüntüleri kutlamak adına Shot on iPhone yarışmasını düzenliyor. iPhone kullanıcıları tarafından gerçekleşecek bu yarışmada iPhone kullanıcılarını bekliyor.

Tüm dünyadan katılımcısı olacak bu yarışmada toplamda 10 fotoğraf kazanacak, Apple tarafından jüri üyeleriyle birlikte düzenlenen bu yarışma 22 Ocak ile 7 Şubat arasında gerçekleşecek. Kazananlar Şubat ayı içerisinde açıklanacak ve belirlenen fotoğraflar şehir panolarında, Apple mağaza ve internet sitelerinde yayınlanacak.

Apple iPhone Fotoğrafçıları İçin Instagram Hesabı AçtıApple iPhone Fotoğrafçıları İçin Instagram Hesabı Açtı

Apple yeni nesil telefonlarında kamera konusunda oldukça iddialı. iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR; fotoğrafçılığa ayarlanabilir alan derinliği, gelişmiş portre modu, daha hızlı sensörler, ve çeşitli uzaylı teknolojileriyle akıllı HDR'a kadar oldukça yenilikçi özellikleriyle fotoğraflardaki parlak ve gölge ayarlarını zengin bir şekilde süslüyor.

Shot on iPhone Yarışmasına nasıl katılabilirim?

Geçtiğimiz yıllarda televizyon ekranlarında sıkça rastladığımız bu yarışmaya katılmak için iPhone ile çektiğiniz fotoğrafı #ShotOniPhone etiketiyle birlikte Instagram veya Twitter adresinizde paylaşın. Resim açıklama yazısında, kullanılan modeli de belirtmemiz gerekiyor.

Bu yöntemlerin yanında mail ile de yarışmaya katılabiliyorsunuz. Çektiğiniz fotoğrafı ad_soyad_iphonemodeli şeklinde adlandırarak olabildiğince yüksek çözünürlükle [email protected] adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Yarışmaya katılacağımız fotoğraflar Apple tarafından belirlenen birkaç kural ile birlikte geliyor. Fotoğraflar doğrudan Kameradan yüklenmiş ya da Fotoğraflar uygulamasının düzenleme araçları veya üçüncü parti yazılımlarla düzenlenmiş olabilir.

Yarışmaya katılmak için 18 yaşını da doldurmanız yarışma katılım şartları arasında. Fotoğraf gönderim zamanı 22 Ocak günü Türkiye saatiyle 11:01 tarihinde başladı ve 7 Şubat 10:59 tarihine kadar devam edecek.

Yarışmayı kazanacak 10 fotoğraf Apple Newsroom, Apple’ın Instagram hesapları, apple.com, Apple mağazaları, Apple WeChat, Apple Twitter hesapları, Apple Weibo hesapları ve dünya çapındaki reklam panolarında yayınlanacak. Kazanan yarışmacılar bu haberi 26 Şubat tarihleri arasında öğrenecek.


İlgili uygulamalar
iPhone fotoğrafları bilgisayara aktarmaiPhone fotoğrafları bilgisayara aktarma
En iyi İphone fotoğraf düzenleme uygulamaları!En iyi İphone fotoğraf düzenleme uygulamaları!
Dünya Fotoğrafçılık Günü'ne özel iPhone ile çekilmiş fotoğraflarDünya Fotoğrafçılık Günü'ne özel iPhone ile çekilmiş fotoğraflar

PAYLAŞ