Apple iPhone Fotoğrafçıları İçin Instagram Hesabı Açtı - Haberler - indir.com

Apple iPhone Fotoğrafçıları İçin Instagram Hesabı Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-08 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üretimi ve teknoloji denildiğinde akla gelen ilk büyük şirketlerden birisi olan Apple sosyal medya hesapları ile alakalı harekete geçmeye başladı. Sosyal medya platformlarında bir süredir aktifliği bulunmayan Apple cephesinden bugün bir hareket geldi bir süredir aktif olmayan Apple'ın resmi Instagram hesabı devreye girdi ve iPhone cihazlar ile çekilmiş kaliteli karelerin yer alacağı hesabın takipçi sayısı hızla artmaya devam ediyor. Apple'ın resmi Instagram hesabı açılalı yaklaşık olarak 24 saati doldurmadan tam 300 bin takipçi sayısını aşmış durumda. İlk paylaşımlardan anlayacağımız üzere bu hesap üzerinden 'albüm' şeklinde paylaşımlar daha yoğun olacağa benziyor.

iPhone ile çekilen fotoğraflarda da teşvik yapan Apple, albüm içerisinde fotoğrafçılara ait olan fotoğrafları kolajlayarak fotoğraf ile alaklı bir müzikte arka plana yerleştiriyor. Bu noktada açıklama kısmında ise albümde her fotoğrafın altında fotoğrafın ait olduğu fotoğrafçı kullanıcısını etiketliyor ve fotoğraflar ile alakalı mini bilgiler vermeyide ihmal etmiyor. Şirket bu noktada Intagram'ın sunmuş olduğu tüm özelliklerden yararlanarak fotoğraf  ve kullanıcı etkileşimini en üst seviyeye çıkartıyor durumda. Apple'ın bu sayfasında çıkmak için ise Instagram'da çekilen fotoğrafların #ShotoniPhone (iPhone'la çekilde) olarak hashtag'i ile paylaşım yapılması gerektiği ifade ediliyor.

Apple'ın resmi Instagram hesabına ınstagram.com/apple adresinden ulaşabilir ve ayrıca iTunes, Apple Music, Beats 1, iBooks,Planet of the Apps gibi diğer Apple servislerinin ayrı ayrı Instagram hesapları olduğunu dile getirelim.





PAYLAŞ