Apple, iPhone 5 Uyut-Uyandır Tuşunu Ücretsiz Değiştiriyor - Haberler - indir.com

Apple, iPhone 5 Uyut-Uyandır Tuşunu Ücretsiz Değiştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının en önemli markaları arasında yer alan Apple, bazı iPhone 5 modellerinde karşılaşılan uyut-uyandır tuşundaki sorunlar nedeniyle bu tuşların ücretsiz olarak değiştirileceğini duyurdu.

Apple'ın yaptığı açıklamada, Mart 2013'den sonra üretilen bazı iPhone 5 modellerinde uyut-uyandır tuşunun tamamen ya da kısmen çalışmadığı belirtilerek, bu sorunu yaşayan kullanıcıların cihazlarını kendilerine en yakın resmi Apple servisine götürmeleri ve burada tuşların ücretsiz olarak değiştirileceği bildirildi.

iPhone 5 Sleep/Wake Button

2 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ülkemizde de başlayacak olan tuş değişim programı kapsamında telefonlarında sorun olan kullanıcılar iPhone 5'lerini Apple Store Zorlu Center'a, bulundukları yerdeki resmi Apple servisine ya da cihazlarını satın aldıkları servis sağlayıcısına götürerek ücretsiz olarak bu programdan faydalanabilecekler.

Ayrıca iPhone 5 sahibi olan kullanıcılar kendi cihazlarının bu program kapsamına girip girmediğini, Apple'ın Uyut-Uyandır Düğmesi Değiştirme Programı sayfası üzerinde cihazlarına ait seri numarasını sorgulayarak öğrenebilirler.





PAYLAŞ