Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak? - Haberler - indir.com

Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-18 22:04:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Yeni iPhone modellerinin satışa çıkmasına çok kısa bir süre kaldı. Yapılan analizlerin ve tahminlerin sonucunda önümüzdeki yıl çıkacak iPhone 12 serisi, 4 farklı model ile birlikte tanıtılacak.

Apple çıkaracağı iPhone 11 model telefonuyla istenen bir çok özelliği getirmiş oldu. En çok istenen özelliklerden öne çıkan ise fiyatın düşürülmesi oldu. Bu arada bu yeni modelde kullanılan yeni A13 işlemcisi de diğer modellerin aksine oldukça yüksek performans sunuyor. iPhone 11, daha yeni yeni piyasaya sürülürken gelecek yıl çıkacak iPhone 12'de olacaklar, olması gerekenler gibi yavaş yavaş detaylar ile karşılaşmaya başladık.

iPhone 11 Pro 64 GB alabilmek için hangi ülke vatandaşı kaç gün çalışıyor?iPhone 11 Pro 64 GB alabilmek için hangi ülke vatandaşı kaç gün çalışıyor?

Apple bir çok özelliği önümüzdeki yıla sakladı!

Apple her zamanki gibi bu telefonuna çok fazla özellik yüklemedi. Yine davranışını koruyarak iPhone'a gelmesi beklenen özellikleri bir sonraki çıkacak telefonlarına sakladı. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone'lar bu yıl çıkanlar ile karşılaştırılırsa iPhone 11 serisi, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone ekranlarıyla aynı. Apple bu açığı da işlemcisine yaptığı büyük yatırım ve güçlendirme ile kapatmayı başarıyor.

Geçtiğimiz yıllarda raporlarıyla gündem olan Daniel Ives, bu sefer gelecek yıl çıkacak iPhone 12 modeli hakkında konuştu. Daniel Ives tarafından söylenen iddialara göre Apple, iPhone 12 modeli ile dört yeni telefon çıkaracak ve telefonların hepsi 5G desteği de verecek. Yaptığı iddialarla gündem olan Daniel Ives sadece iddialarla kalmıyor bu kez iddialarla birlikte onları destekleyen yorumlarda bulundu yaptığı yorumlara göre Apple, gelecek yıl çıkacak iPhone 12 modeli ile birlikte dört yeni telefon çıkacak ve bu ürünlerin hepsi 5G desteği sunacak. Bu iddialarla birlikte iPhone 12 modellerinin arka kısmında 3B sensörler olacağını düşünüyor. 

Gelecek yıllarda çıkacak modellerin tasarımı hakkında ortada herhangi bir sızdırma olmadığından Ives'de bir iddiada bulunmadı. Ortaya atılan bu iddialar'a "kesinlikle böyle bir tasarım ve özelliğe sahip olacak" demek çok yanlış olur çünkü bunlar sadece iddia. Yeni serilerin çıkmasına ortalama bir yıl varken değişebilecek çok şey var.

Gelecek modelleri atılan her iddiaya göre kurgularsak değişen çok şey olacaktır, örneğin bir örnekte iPhone 12 için üç farklı model olacak ve sadece ikisi 5G'ye sahip olacak.

 

 


iPhone kamerası yıllardır beklenilen özelliğe kavuştuiPhone kamerası yıllardır beklenilen özelliğe kavuştu
iPhone 11 ailesi ve Apple Watch Series 5 Türkiye fiyatları belli olduiPhone 11 ailesi ve Apple Watch Series 5 Türkiye fiyatları belli oldu

PAYLAŞ