Apple iPhone 12 mini'yi piyasaya sürebilir - Haberler - indir.com

Apple iPhone 12 mini'yi piyasaya sürebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-29 23:59:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple’ın 2020 yılı içerisinde Eylül ayında yeni nesil iPhone serisini tanıtması bekleniyor. iPhone 12 ailesi olarak göreceğimiz bu modellere dair detaylar gelmeye devam ederken, şimdi ise yeni bir iddia ortaya çıktı. Apple’ın zaten iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak bir uygun fiyatlı akıllı telefon modelini pazara sunması bekleniyordu. Ancak şimdi ise iPhone 12 serisi ile beraber bir iPhone 12 mini modelinin gelebileceği ortay açıktı. Telefonların daha kompakt bir hale geldiği günümüzde, Apple büyük ekranlı modeller olduğu kadar küçük ekranlı cihaz severler için de önem göstermek istiyor. Bu yıl dört yeni iPhone modeli ile gelecek olan şirketin Mart ayında söylemiş olduğumuz uygun fiyatlı bir iPhone cihazı tanıtması bekleniyor. Bu tanıtım gerçekleşir ise beraber 2020 yılı içinde toplam 5 yeni iPhone modelini görebiliriz.

iPhone 12 mini geliyor

iPhone şifrelerini kırabilmek için 10 milyon harcandı!iPhone şifrelerini kırabilmek için 10 milyon harcandı!

Henüz resmi olmasa da LetsGoDigital kaynaklı siteye göre Apple’ın beklentilerden yola çıkarak 2020’de sunacağı iPhone modeller için taslak çizimler hazırlanıyor. Henüz net olmasa da, çizimlerin iPhone 11 tasarım yapısına yakın olduğu net bir şekilde gözüküyor. Apple’ın yeni iPhone 12 serisindeki dördüncü cihazın adı belli olmazken, bir mini versiyon olabileceği iddia ediliyor. Bu kapsamda 5.4 inç ekranı ile iPhone 12 modeli özellikler ve tasarımı ile iPhone SE 2’den farklı olacak. iPhone 8’den daha çok iPhone 12’ye benzemesi bekleniyor. Temel iPhone 12 Pro ise 6.1 olacakken, iPhone 12 Pro Max’in 6.7 inç ekranıyla gelmesi bekleniyor.

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinin sırayla iki ve üçlü kamera sistemiyle gelmesi ve iPHone 12 Pro Max’in ise üç kameraya sahip olması bekleniyor. Üçüncü kameranın ise telefoto lens görevi görmesi düşünülüyor.  


iPhone 11 ailesinin ön kamera performansı DxOMark'ta ortaya çıktıiPhone 11 ailesinin ön kamera performansı DxOMark'ta ortaya çıktı
Apple iPhone üretim sayısıyla rekor kıracakApple iPhone üretim sayısıyla rekor kıracak

PAYLAŞ