Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek - Haberler - indir.com

Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 08:34:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, tam olarak iki hafta önce kullanıcıların beğenisine sunduğu yeni nesil iPhone modellerinin pil gücünü daha da artırmayı düşünen kullanıcılar için özel bir yapıya sahip kullanıcılar için batarya kılıfını piyasaya sürecek. Apple, iPhone cihazlarını piyasaya sürmesinin ardından genellikle bu cihazları destekleyecek ürünleri de sunmayı ihmal etmiyor. Yine bir Apple ürünü ve bunu destekleyecek bir ürün ile karşı karşıyayız. Teknoloji devi Apple, yılın ilk günlerinde Phone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde daha uzun ömürlü bir batarya isteyen kullanıcılar için batarya kılıfı şeklinde özel bir ürün piyasaya sürmüştü. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre bu yeni batarya kılıfları geliştirilerek yeni nesil iPhone cihazları için de üretilecek. 

Fiyatı el yakacak türden olabilir

Şirketin, iPhone 11 modelleri için üreteceğini söylediği bu özel batarya kılıflarının ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında kesin bir bilgi söz konusu değildir. Fakat şöyle bir durum var ki yeni iPhone modelleri ile beraber bu duyurunun yapılmış olması biraz farklı karşılanan bir durumdur. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın tatil sezonu olarak belirlenen Kasım - Ocak ayları içerisinde herhangi bir tarihte satışa sunulacak olması da tahmin edilen durumlar arasındadır. Geçtiğimiz yılda piyasaya sunulan bataryalı şarj kılıfları da aynı tarihler içerisinde sunulmuştu. 

Bu yıl içerisinde sunulan iPhone modellerinin önceki iPhone modellerine göre daha iyi pil ömrü sunduklarını da söylemekte fayda vardır. Apple şirket yetkilikleri tarafından yapılan açıklamalara göre bu süre, geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürülen iPhone akıllı cep telefonlarına göre pil ömrü ekstra 4 saat kadar daha uzun ömürlü olabiliyor. Konu hakkında iPhone 11 üzerinde yapılan incelemeler ile beraber bu bilginin doğruluğu teyit edilmiştir. Fakat bu durum elbette ki kullanıcıların her zaman daha fazla pil ömrüne ihtiyaç duymalarını ortadan kaldırmıyor. 

iPhone XR ve XS adlı modellere özel olarak üretilen ve piyasaya sürülen bataryalı kılıflar 999 TL fiyat etiketine sahip olup kullanıcılar için son derece pahalı olarak değerlendiriliyor. Yakın zamanda gelecek olan yeni modellerin de bu fiyat ekseninde olacağı düşünülüyor. Yani Apple yine oldukça pahalı bir ürün ile karşımıza çıkıyor. 

 





PAYLAŞ