Apple iOS ve iPadOS 13.4 betasının ikinci sürümünü yayınladı! - Haberler - indir.com

Apple iOS ve iPadOS 13.4 betasının ikinci sürümünü yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 15:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir iOS ve iPadOS sürümünün yeni versiyonuyla gündemde olan Apple 13.4’ün ikinci beta sürümünü yayınladı.

Yaklaşık iki hafta önce 13.4 sürümünün ilk beta sürümünü kullanıma sunan Apple’ın yeni işletim sistemindeki iyileştirmeleri oldukça dikkat çekmişti. İlk beta sürümü yayınlandıktan sonra çok vakit geçmeden ikinci beta sürümünü de yayınlayan Apple kullanıcılara yeni özellikler sunuyor. Önceki sürümlerde olan hataları ve eksiklikleri 13.4 ile birlikte ortadan kaldırmayı hedefleyen şirket bir önceki sürümde iPhone’lardaki E-posta sorunu için kullanışlı çözümler sunmuştu. 13.4’ün ikinci beta sürümüyle de yeni özellikler sunan şirket kullanıcı deneyimini en üst seviyelere çıkarmayı amaçlıyor gibi duruyor.

iOS ve iPadOS 13.4 güncellemesinin halka açık beta sürümü yayınlandıiOS ve iPadOS 13.4 güncellemesinin halka açık beta sürümü yayınlandı

Apple’ın ilk yayınladığı günden beri kullanıcılar tarafından çok sevilen ve kısa sürede popülerleşen memojiler güncelleme almaya devam ediyor. Kullanıcıların birbiriyle konuşmasını daha eğlenceli bir hale getiren memojilere olan ilgili fark eden Apple yeni sürümle 9 yeni memoji ve animoji sunuyor. Bunların arasında bıkkınlık, göz yuvarlama, şok olmuş ifadeler var.

iOS 13.4 ile birlikte iPhone ve Apple Watch'lar araba anahtarı olarak kullanılabilecek

Bunun yanı sıra 13.4’te en çok merak edilen özellik ise NFC desteği. Apple cihazlarını bir araç anahtarı haline getirecek olan Apple CarKey özelliği ile birlikte kullanıcılar iPhone ve Apple Watch’ları ile araçlarının kilidini açabilecekler ya da araçlarını kilitleyebilecekler. İkinci beta sürümünde kendi gösteren özellik ise paylaşım özelliği. Bu sayede kullanıcılar arkadaşları ya da aile üyelerine anahtar atayabilecekler.

iOS 13.4, macOS 10.15.4, TVOS 13.4 ve Xcode 11.4 ile Apple, evrensel satın alma desteğiyle birlikte kullanıcılara satın aldıkları uygulamaları tüm Apple cihazlarında kullanabilme imkanı tanıyacak. Bunun yanı sıra yeni güncelleme son dönemlerde iPhone kullanıcılarının oldukça şikayetçi olduğu bazı sorunlara da çözüm getirecek. Kararlı sürümü ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmayan 13.4 sürümüyle ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


iOS için yeniden tasarlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yayınlandıiOS için yeniden tasarlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yayınlandı
iOS ve Android'de Apple Music verileri nasıl silinir?iOS ve Android'de Apple Music verileri nasıl silinir?

PAYLAŞ