Apple iOS 12 yedinci Beta'yı yayınladı - Haberler - indir.com

Apple iOS 12 yedinci Beta'yı yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-17 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Yazılım

iOS 12 yedinci Beta sürümü geliştiriciler için yayınlandı. Sorunsuz bir şekilde yayınladığını iddia eden Apple, kullanıcıların şikayeti ile karşı karşıya kaldı.

Geçen hafta iOS 12 Beta’nın altıncısını geliştiriciler için yayınlayan Apple, bu hafta da iOS 12 Beta’nın yedincisini geliştiriciler için yayınladı. Sistemde kaydı olan geliştiriciler yeni iOS 12 yedinci Beta işletim sürümünü cihazlarına Apple’ın Geliştirici Merkezi’nde ya da uygun sertifikayı cihazlarına yükledikten sonra direkt olarak cihazlarına indirebiliyorlar. MacRumors forumunda yer alan kullanıcıların yaptığı yorumlara göre yeni güncellemede bir hayli sorunlar var. Ancak Apple yayınlamadan önce yaptığı açıklamada iOS 12 Beta yedinci işletim sisteminde hiç hata olmadığını ifade etmişti. Forumda yer alan şikayetler arasında uygulama başlatılmadan önce dikkatten kaçmayan bir kasılma olduğunu söyleyerek, bir simgeyi seçtikleri zaman birden fazla problem ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Kullanıcılar uygulamaların başlatılması için en az 10 saniye beklediklerinin altını çizdi. Bizler ise size naçizane akıl verecek olursak, şayet geliştirici sürümüne sahip iseniz ve bir iOS 12 işletim sistemi yüklü cihaza sahip iseniz yeni betayı cihazınıza yüklememenizi tavsiye ediyorum.

iOS 12 işletim sistemi nasıl özellikler sunuyor?

Sunduğu yenilikler ile iOS kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatan iOS 12, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın yıldızı olarak ifade ediliyor. Performans iyileştirmelerinin haricinde sunduğu yeniliklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran iOS 12, performans odaklı hareket eden bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor. 2013 yılından bu zamana kadar iOS 12’yi üretilen tüm Apple cihazlarına yüklenme olanağı tanıyan şirket, iOS 12 işletim sistemi uygulamaların daha hızlı açılması için olanak sağlıyor. iPhone ve iPad’de günlük işlerin cihazlarda daha hızlı ve duyarlı bir hale gelmesini sağlayan iOS 12, cihazda performans iyileştirmeleri sunuyor. iOS 12 işletim sisteminin yüklü olduğu cihazlarda Kamera %70 daha hızlı açılıyor. Ayrıca klavye %50’ye kadar daha hızlı görüntüleniyor ve yeni işletim sistemi sayesinde daha fazla duyarlılık sunuyor.





PAYLAŞ