Apple, ilk 10'da yer alamadı - Haberler - indir.com

Apple, ilk 10'da yer alamadı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 14:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının devi Apple, Forbes’un en sevilen şirketler sıralamasında ilk 10’da yer alamadı.

Dünya genelinde teknolojiye hükmeden isimlerden biri olan Apple, teknolojinin birçok alanında faaliyet gösterip, sektöre katkıda bulunan isimlerden birisi. Apple, bu yönüyle neredeyse herkesin çalışmak isteyeceği şirketler arasında yer alıyor. Apple’da sadece staj yapmak için bile, kişiler çok fazla koşula tabi tutuluyor. Fakat Forbes tarafından yapılan bir listenin sonucu, Apple hakkındaki bu düşüncenin sarsılmasına neden olabilir. Oldukça köklü bir iş dergisi olan Forbes tarafından, en çok çalışılmak istenen şirketlerin listesi ortaya çıkarıldı. Listedeki ilk 10 isme bakıldığında, Apple’ın isminin ilk 10’a giremediği görüldü.

Apple Airpods 2'den beklenen haber geldiApple Airpods 2'den beklenen haber geldi

Apple'ın ürünleri Çin'de yasaklandı!

Apple, listede kendisine 16. sırada yer bulabildi

İki hafta aralıklarla yayınlanan köklü iş dergisi Forbes, Amerika’da bir anket düzenledi. Anketin içeriğini, en çok çalışılmak istenen şirketler oluşturdu. Ankette göz önünde bulundurulan şeyler, şirketlerin çalışma ortamı, ürünleri, hizmeti, müşteriye verdikleri değer gibi detaylar oldu. Apple’ın bu listede ilk sıralarda yer alacağı düşünülse de şirket ilk 10’a bile giremedi. Listenin birinci sırasının sahibi Microsoft olurken, Google Alphabet ile üçüncü sırada yer aldı.

Apple, listede rakiplerinin gerisinde kaldı ve 16. sırada yer aldı. Apple’ın listede bu kadar geride kalmasına sebep olarak, yazılım şirketlerinin ele alınması gösteriliyor. Teknoloji donanım şirketleri kapsamında yapılacak bir ankette, Apple’ın daha üst sıralarda yer alabileceği düşünülüyor.


Xiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçtiXiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçti
Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!
Apple'dan tablet kullanıcılarına güzel haberApple'dan tablet kullanıcılarına güzel haber

PAYLAŞ