Apple ile ilgili Eylül iddiaları kafaları karıştırdı - Haberler - indir.com

Apple ile ilgili Eylül iddiaları kafaları karıştırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-23 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son dönemler içerisinde kullanıcıların Apple'ın sunmasını beklediği ürünlerin sayısı oldukça artık gösterdi. Eylül ayı içerisinde birden çok etkinlik iddiası da şaşırttı. 

Eylül ayı içerisinde iPhone 13 serisinin ve Apple Watch Series 7’nin resmi olmasını beklenirken, M2 veya M1X işlemci sisteminden güç alan 14 ve 16 inç MacBook Pro modelleri için kullanıcılar uzun zamandır beklemektedir. Yeni giriş seviyesi iPad ve iPad Mini adlı cigazların yanı sıra AirPods 3 modellerinin de bu yıl içerisinde tanıtılması bekleniyor. 

MacBook Pro ile Apple Pencil birleşiyorMacBook Pro ile Apple Pencil birleşiyor

Apple, Eylül'de birden fazla etkinlik mi düzenleyecek?

Birkaç ay öncesinde ortaya çıkan iddialar Apple'ın yeni Macbook Pro modellerini Temmuz veya Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağını destekler nitelikteydi. Fakat içerisinde bulunduğumuz Ağustos ayında halen söz konusu bu cihazların tanıtımı yapılmadı ve son çıkan raporlara göre de üretim süreci başlamış gözüküyor. bu bağlamda ise ilk akla gelen, Apple'ın iPhone 13 serisinden hemen sonra Mac'ler ile kullanıcıların karşısına çıkacağı yönündedir. Bu yeni Mac cihazların ve diğer cihazların ekim veya kasım ayı içerisinde tanıtılacağı düşünülüyor. Fakat DigiTimes tarafından tedarik zincirlerine dayandırılan raporlara göre tüm bu cihazlar Eylül ayında kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Bu Apple için hiç de alışık olunmayan bir hareketi her etkinlik fizik olarak gerçekleşseydi buna ihtimal vermek bir zordur. Fakat şu an için gerçekleşmemesi için bir engel yoktur. Koronavirüs salgını sebebiyle etkinlikleri online ortam da gerçekleştiren daha doğrusu önce kaydettiği görüntüleri yayınlayarak lansman yapan şirket için durum daha da kolaydır. 

Geçen yıl neler yaşandı?

Apple Watch 6'yı Eylül 2020'de kullanıcıların beğenisine sunan teknoloji devi, iPhone 12 serisini Eylül ayında duyurdu. Herkes tarafından tahmin edileceği üzere yaşanan bu gecikmesinin temel olarak sebebi koronavirüs salgınıdır. Ardından ise Kasım ayı içerisinde Apple, M1 işlemcisini ve onu çalıştıran ilk bilgisayar olarak anılan MacBook Air, Mac mini ve 13 inç MacBook Pro'nun tanıtımı yapıldı. Elde edilen yeni rapor doğruysa, Apple etkinlikleri kısa aralıklarla yapacak ve elbette ki tüm detaylar da bu şekilde ortaya çıkmış olacak. 

 


Apple için 300 milyon dolarlık tazminat kararıApple için 300 milyon dolarlık tazminat kararı
Apple Watch bu kez silahlı soyguna uğrayan bir kadına yardımcı olduApple Watch bu kez silahlı soyguna uğrayan bir kadına yardımcı oldu
Apple Watch 7 için tasarım netleştiApple Watch 7 için tasarım netleşti

PAYLAŞ