Apple iki yeni ürününü yakında tanıtacak - Haberler - indir.com

Apple iki yeni ürününü yakında tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-08 12:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple’ın yakın zamanda iki yeni önemli ürün ile pazarda karşımıza gelmesi bekleniyor. Apple’ın 2020 yılı içerisindeki tanıtımları devam ediyor. Koronavirüs sebebiyle değişen tarihler ile beraber şirketten iki yeni ürünü yakın zamanda göreceğiz. Şirketin geçtiğimiz haftalarda yeni nesil iPhone SE 2020 modeli ile beraber henüz geçtiğimiz günlerde yeni MacBook Pro modellerinin tanıtıldığını görmüştük. Şimdi ise yeni ürünler arasında yeni bir AirPods ürününün gelmesi bekleniyor. Ancak bu modelin hangisi olacağı şuan için bilinmiyor. Öyle ki Apple’ın şuan için birden fazla AirPods cihazı geliştirdiği biliniyor. Yakın zamanda gelecek olan AirPods Pro modelinin gürültü engelleme özelliğine sahip olmayan uygun fiyatlı bir “Lite” versiyonu olabileceği konuşuluyor.

Apple yakında iki yeni ürününü daha tanıtacak

MacBook Pro ve MacBook Air yoldaMacBook Pro ve MacBook Air yolda

Beklenen iki üründen diğerinin ise yeni nesil iMac cihazı olabileceği söyleniyor. Buna göre Intel’in 10.nesil işlemci gücüne sahip olacak bu yeni bilgisayarlar aynı tasarım çizgisini korumaya devam edecek. Apple’ın buradaki yeni monitör modeli ise Pro Display XDR benzeri bir tasarımın henüz iMac tarafında gerçekleşmemesi bekleniyor. Uzun zamandır değişmeyen tasarım kullanıcıları üzebilir diyebiliriz. Öyle ki şirketten uzun bir süredir ince çerçevelere sahip 32 inç bir iMac modeli bekleniyor.

Apple’ın tanıtmış olduğu son yeni ürünü olan MacBook dizüstü bilgisayar modeli klavye üstüne kurulan tasarımı ile geçmiş modeller ile benzerlik gösteriyor. Touch Bar desteğine de yer alan 13 inçlik bu model True Tone özelliğine sahip olarak geliyor. Sadece USB-C portlarına sahip olan modelde kulaklık girişi de yer alıyor. Uzay grisi ve gümüş renk seçenekleri ile karşımıza gelen modelin Türkiye’de üç farklı donanım alternatifi bulunuyor. En alt versiyonda 4 çekirdekli 10.nesil Intel Core i5 işlemci, Intel Iris Plus Graphics 645 ekran kartı, 8 GB RAM ve 256 GB SSD bulunuyor. Bu modelin fiyatının ise 11.999 TL olduğunu belirtelim.

En üst tarafta ise 4 çekirdekli 10.nesil Intel Core i7 işlemciden gücünü alan 32 GB RAM ve 4 TB SSD ile gelen modelin tam 30 TL’lik fiyat etiketi bulunuyor.


Yeni MacBook Air tanıtıldıYeni MacBook Air tanıtıldı
Yeni 13 inç MacBook Pro tanıtıldıYeni 13 inç MacBook Pro tanıtıldı

PAYLAŞ