Apple için tehlike çanları çalıyor! - Haberler - indir.com

Apple için tehlike çanları çalıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-03 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı ismi Apple için 2021 yılı ciddi anlamda zor geçecek gibi görünüyor. Ünlü analist Kuo ABD merkezli şirket hakkında pek de olumlu bir tablo çizmedi. Apple denildiğinde pek çok kişinin ilk aklına gelen şey iPhone akıllı cihazlar oluyor. Zira iPhone akıllı cihazlardan önce Apple pek çok pazarda popüler olarak görülmüyordu. Nitekim bu pazara Türkiye'yi de dahil etmek mümkündü. 

Fakat iPhone akıllı cihazların çıkışından sonra Apple tüm dünya çapında büyük bir çıkış yakaladı gibi gözüküyor. Bu çıkış ile beraber Apple'ın diğer ürünleri de daha çok satarak şirketin büyümesini sağladı. Fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Apple şirketinin parlak günleri,nin de bir sonu bulunuyor. Konunun üzücü tarafı ise son tahmin edildiğinde daha çok yakın olabilir. 

Üçüncü parti Tesla uygulamasına Apple’dan engel!Üçüncü parti Tesla uygulamasına Apple’dan engel!

Apple'ın üzerinde kara bulutlar var

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple'a yakınlığı ile bilinen ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre 2021 Cupertino merkezli şirket için çok zorlu geçecek. Kuo Apple’ın 2021 için belirlediği 40 – 50 milyon civarındaki iPhone 12 satış adedinin imkansız olduğunu açıkladı. Ünlü analist 2021 yılında iPhone akıllı cihaz satışlarının 25 - 35 milyon arasında olacağının da altını çizdi. Üstelik söz konusu bu satışların büyük bir çoğunluğunun da iPhone 12 modelleri oluşturacak. Yeni Pro seçeneğindeki cihazların çok da makul satış rakamlarına ulaşacağı düşünülmüyor. Bu üzücü durumun esas nedeni ise Covid-19 nedeniyle yaşanan ekonomik krizdir. Görünen o ki Apple 2021 yılında ciddi zorluklar yaşayabilir. Apple bile zorluk yaşarsa diğer üreticilerin halini düşünmek bile oldukça üzücü olarak görülüyor. 


Apple komisyon savaşlarında yeni cephe: FacebookApple komisyon savaşlarında yeni cephe: Facebook
Apple, Epic Games’in App Store hesabını kapattıApple, Epic Games’in App Store hesabını kapattı
Apple, 12 inçlik MacBook'u geri getiriyorApple, 12 inçlik MacBook'u geri getiriyor

PAYLAŞ