Apple için 1 milyar dolarlık 'dolandırıcılık' davası - Haberler - indir.com

Apple için 1 milyar dolarlık 'dolandırıcılık' davası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 18:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Etkinlik

7 Apple kullanıcısı  Apple'ın ITunes dolandırıcılığından 1 milyar dolar civarında fayda sağladını öne sürerek mahkemeye başvurdu.

ABD menşeili olan marka şu anki kura göre  6,86 milyar ₺'lik dolandırılık başlıklı dava ile gündemde

Geçtiğimiz cuma günü ITunes dolandırıcılığı ile ilgili olarak Apple'ın 1 milyar dolar maddi kazanç sağladığını öne sürerek dava açtı.Belirtilen dolandırıcılığın ITunes kartları üzerinden gerçekleştirildiğini öne sürdüler.
Businnes Insider şirketi konuyla ilgili harekete geçtiğini ve karşı taraftan henüz bir açıklama yapılmadığını söyledi.Önümüzdeki günlerde söz konusu dava ile alakalı bir açıklama bekleniyor.

Apple purchases weather forecast application Dark SkyApple purchases weather forecast application Dark Sky

ITunes Nedir ? 

ITunes temelinde Apple cihazlar için tasarlanmış  bir eğlence platformudur.9 ocak 2001' de piyasaya sürülen yazılım Apple cihazlar arasında ortak kullanılabilme özelliğine sahip. ITunes Apple ürünlerinin yanı sıra Windows'ta da çalışabiliyor. ITunes ile öğelerinizi ekleme , dinleme ve izleme , ortak cihazlar arası veri iletişimi, arşivleme ve  eşzamanlama  işlmelerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra bu platform kullanıcı ve firmaların telif  haklarını korumak adına kararlı çalışmalar yapmaktadır ve bu konuda sağlam prensipler ve yaptırımlara sahiptir. 


İlgili uygulamalar
Apple postponed the ship date of iPhone SEApple postponed the ship date of iPhone SE
Google pays billions to Apple!Google pays billions to Apple!

Apple EKG


PAYLAŞ