Apple HomePod'un İlk Reklamları Yayınlandı - Haberler - indir.com

Apple HomePod'un İlk Reklamları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-31 10:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın ilk defa önümüzdeki zamanlarda satışa çıkacak olan kablosuz hoparlör modeli HomePod için ilk reklam videoları yayınlandı. Distortion, Beat, Bass ve Equlizer adlı bu reklamlar müziğe odaklanmış olarak geliyor. 26 Ocak tarihinde Avustralya, Amerika ve İngiltere bölgelerinde ön siparişe çıkacak olan bu yeni hoparlörün sevkiyatının ise 2 Şubat tarihinde yapılacağı belirtiliyor. Önümüzdeki aylarda ise Fransa ve Almanya'da piyasaya girmesi bekleniyor. Müzik tutkunlarının bir hayli beğenisini toplaması beklenen yeni hoparlör modelinin tasarımında Mac Pro detaylarını görüyoruz.

Beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip olarak gelen bu hoparlörün en dikkat çeken özelliği ise Siri desteği olarak gözüküyor. Siri desteği ile kullanıcılar Hey Siri komutu vererek kolay bir şekilde Apple Music üzerinden şarkı seçimi yapabilecekler. Apple A8 işlemcisinin yer aldığı hoparlörde 7 adet tweeter ve Apple tasarımı woofer yer alıyor. Müzik çalma tarafında HomeHit desteği ile de gelen modelin akıllı ev aletleri kontrol yeteneğide bulunuyor. Ayrıca hoparlörde otomatik oda algılama teknolojiside yer alıyor.

Bu teknoloji ile beraber HomePod oda içerisindeki konumunu hızlı bir şekilde anlıyor ve en iyi müzik deneyimi için gerekli ayarları kendisine optime ediyor. 7 inç yüksekliğe sahip bu hoparlör sesi 360 derece bir şekilde yayabiliyor ve bu hoparlörün 349 dolar yurt dışı fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ