Apple HomePod'un Daha Uygun Fiyatlı Versiyonu Geliyor - Haberler - indir.com

Apple HomePod'un Daha Uygun Fiyatlı Versiyonu Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın HomePod adlı akıllı hoparlör modeli geçtiğimi senenin Haziran ayı ile beraber tanıtılmış ve geçtiğimiz aylarda ise satışa sunulmuştu. Şuan için bu model Avustralya, ABD ve Birleşik Krallık'ta satılıyor. Fakat cihazın kapsama alanını genişletmek ve ürün çeşitliliğini arttırmak adına şimdi ise 2018 bitmeden uygun fiyatlı bir HomePod modelinin gelmesi bekleniyor. Yeni versiyon hem daha küçük yapıda hemde uygun fiyat etiketine sahip olacak. Mac otakara internet sitesinde ortaya çıkan bilgiler ile bu sızıntılar gerçekleşti.

Bu akıllı hoparlör serisinin daha uygun fiyata sahip bir versiyonunun 2018'in ikinci yarısı ile beraber satışta olması bekleniyor. Bu modelin fiyatının ise 150 ile 200 dolar arasında olabileceği bekleniyor. Mevcut modelden farkı noktasında henüz net bilgiler bulunmazken, Apple'ın 2018 yılında HomePod ile beraber birçok ürününün uygun fiyatlı modelini sunması bekleniyor. Bu kapsamda yeni MacBook Air, yeni nesil ipad ve LCD ekranlı iPhone X cihazlarını görebileceğiz.

HomePod sadece üç ülkede satışta olduğu için yeni HomePod çıkış tarihinin ne zaman çıkış yapacağı belli olmuş değil. Uzun süreçte ise Amazon Echo, ve Home Mini gibi isimlere rakip olması bekleniyor. Ayrıca standart modele göre bu yeni cihazın ses farklı ve performansı aynı seviyede olacak.





PAYLAŞ