Apple Homepod satışa Japonya'da başlıyor - Haberler - indir.com

Apple Homepod satışa Japonya'da başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-10 21:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden Apple tarafından üretilen HomePod, birbirinden farklı ülkelerde raflarda yerini aldı. Farklı ülkelerde piyasaya sürülmesine rağmen satış rekorları kıramayan HomePod'un sanıldığı kadar satış sayısına ulaşamaması şirketi üzen bir durum oldu. Düşük satış rakamları sebebiyle söz konusu bu akıllı hoparlörün başarı elde edemiyor olması, cihazın başarılı olmasının önüne geçen en büyük engellerden biri oldu. Bu durumu tersine çevirmeye çalışan şirket, HomePod adlı ürünü dünyada en önemli akıllı cihaz pazarlarından biri olan Japonya'da da piyasaya girmeye hazırlanıyor. 

Apple şirketinin Japonya'daki internet sitesinde HomePod'un ülke içerisinde bu yaz içerisinde satışa sunulması elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Akıllı cihaz üreticisi Apple şirketinin çevrimiçi mağazasındaki ürün sayfasında, HomePod adlı akıllı hoparlörün ülke içerisinde 32800 yen yani 1730 TL karşılığında satışa sunulması planlanıyor. Bildiğiniz üzere akıllı hoparlör sektörün önemli bir yerinin kapsayan bir alana sahiptir. 

Apple HomePod'un İlk Reklamları YayınlandıApple HomePod'un İlk Reklamları Yayınlandı

Söz konusu bu akıllı hoparlör HomePod, 2018 yılının şubat ayı itibariyle ABD, Avustralya ve Birleşik Krallık’ta raflarda yerini aldı. Akıllı hoparlör, birkaç ay sonrasında ise Almanya, Fransa ve Kanada'da satışa sunuldu. Bu ülkelerin devamında ise İspanya ve Meksika ülkeleri de geliyor. Teknoloji şirketi Apple, HomePod, son olarak ise geçtiğimiz Ocak ayı itibariyle Çin ve Hong Kong ülkesinde piyasaya giriş yapmıştı. Cupertino merkezli olan şirket, söz konusu bu akıllı hoparlörün WWDC 2017 etkinliği kapsamında sunuldu.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Apple tarafından üretilen HomePod adlı ürünün kısa zaman sonra yıldızının parlaması bekleniyor. Şirket bu konu hakkında çalışmalara başladı ve cihazın gelişimi adına birbirinden farklı pazarlarda yer almaya yönelik hareket ediyor. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve birbirinden farklı seçenekleri ile teknolojik açıdan oldukça güçlü bir ürün olan HomePod'un neden başarıya ulaşamadığı ise akıllara kalan en büyük soru işaretlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 


HomePod'da Hata BulunduHomePod'da Hata Bulundu
Apple HomePod'un Daha Uygun Fiyatlı Versiyonu GeliyorApple HomePod'un Daha Uygun Fiyatlı Versiyonu Geliyor
Yeni HomePod Hakkında Yeni DetaylarYeni HomePod Hakkında Yeni Detaylar

PAYLAŞ