Apple, Hepsiburada ile el sıkıştı - Haberler - indir.com

Apple, Hepsiburada ile el sıkıştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-08 11:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple ve Hepsiburada hem şaşırtıcı, hem de güzel bir iş birliği için bir arya geldi. Artık Apple ürünleri online olarak Hepsiburada’dan satılabilecek. Bu karar Hepsiburada’yı Apple’ın ilk resmi E-ticaret noktası yaptı.

Bildiğiniz üzere Apple ürünlerinin hepsi online alışverişte kullanıcı karşısına çıkmıyor. Bunun için daha öncesinde E-ticaret siteleriyle anlaşma yapmayan Apple bu kez fikrini değiştirdi. Ürünlerinin Türkiye’deki satışı için Hepsiburada ile iş birliğine imza atan Apple bu sayede Hepsiburada’yı Apple ürünlerinin online olarak satın alınabileceği Türkiye’deki ilk ve tek remi E-ticaret satış noktası haline getirdi. Apple ve Hepsiburada’nın sağlamış olduğu bu anlaşma sayesinde kullanıcılar artık Apple’ın özel tasarım ürünleri dahil olmak üzere tüm ürünlerine Hepsiburada’dan erişim sağlayabilecekler.

Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!

Hepsiburada Apple kullanıcılarına özel bir sayfa tasarladı

Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başlıyor!

Yapılan iş birliği hakkında açıklama yapan Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, Apple’ın dünyadaki saylı şirketlerden biri olduğunun altını çizerek, Hepsiburada olarak Apple’ın Türkiye’de ilk ve tek yetkili online satış merkezi olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Apple ürünleri için özel olarak bir sayfa hazırlandığını açıklayan Emirdağ Müşterilerimiz özel olarak hazırladığımız sayfa üzerinden bir tıkla, evlerinin konforunda Apple kalitesi ve Hepsiburada güvencesiyle diledikleri Apple ürününü satın alabiliyor.” Açıklamasını yaparak sayfayı Apple kullanıcılarının alışık olduğu tasarım ve satın alma yolcuğunu göz önünde bulundurarak tasarladıklarının altını çizdi.


İlgili uygulamalar
ABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu Apple Pay olduABD'nin en çok kullanılan mobil ödeme platformu Apple Pay oldu
Apple gizlilik portalını yenilediApple gizlilik portalını yeniledi

PAYLAŞ