Apple Haritalar’daki Konumlar Google Haritalar’da nasıl bulunur? - Haberler - indir.com

Apple Haritalar’daki Konumlar Google Haritalar’da nasıl bulunur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 17:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Harita uygulamalarında iki rakip konumunda bulunan Apple Haritalar ve Google Haritalar bazı küçük işlemler ile ortak bir şekilde kullanılabiliyor. Öyle ki Apple Haritalar’da yer alan bir, konum Google haritalarda da bulunabilir. 

Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor? 

Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?

Apple Haritalar’daki konumları Google Haritalar’da bulma işlemleri

İşlemleri yapabilmek adına ilk olarak Apple Haritalar uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Bunun için Apple Haritalar uygulamasını açın ve hangi konumu bulmak istiyorsanız o konuma bir işaret ekleyin.

İşareti eklemenin ardından ayrıntılar bölümüne geçiş yaparak konumun enlem ve boylam bilgilerini alın. Eğer bu bilgileri kolay bir şekilde kullanmak istiyorsanız ekranda yer alacak paylaş seçeneklerinden WhatsApp ya da diğer alternatifleri kullanarak bilgileri kendinize yollayabilirsiniz.

Daha sonrasında ise Google Haritalar uygulamasını açın ve arama çubuğuna daha önce Apple Haritalar’dan almış olduğunuz enlem ve boylam bilgilerini girin.

Yapacağınız bu işlemler ile birlikte Apple Haritalar’da bulduğunuz konumu Google Haritalar’da kolayca bulabilirsiniz. Google Haritalar’da tespit ettiğiniz bu konum için yine rota alabilir ya da bu bölge ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sesli komut olarak yönlendirme servisine sahip olan Google Haritalar size yolculuk boyunca eşlik ederek konuma ulaşmanızı sağlayacaktır. Üstelik trafik durumu gibi pek çok farklı özelliği bulunan Google Haritalar servisinin bu farklı özelliklerinden yararlanmanız da yine mümkün olacaktır.

Sürekli geliştirilen uygulamalar, birbirine karşı üstün olabilmek adına farklı özellikleri kullanıcılara sunarken bu tip yöntemlerle sizler de ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde giderebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Apple Haritalar, Gizlice Verilerinizi TopluyorApple Haritalar, Gizlice Verilerinizi Topluyor
Google Haritalar'a Anlık Mesajlaşma Geldi!Google Haritalar'a Anlık Mesajlaşma Geldi!
Google Asistan Google Haritalar’a geliyorGoogle Asistan Google Haritalar’a geliyor

PAYLAŞ