Apple Glass Steve Jobs Heritage Edition isimli özel sürümüne sahip olabilir - Haberler - indir.com

Apple Glass Steve Jobs Heritage Edition isimli özel sürümüne sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı şirketlerinden Apple tarafından üretilen AR gözlüğü Apple Glass için ortaya sürpriz bir Steve Jobs detayları da açıklandı. Fakat tüm bu dedikodular ile ilgili bir söylem ortaya çıktı. Apple imzalı olan artırılmış gerçeklik gözlüğü bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde birçok detayla adından söz ettirmişti. Apple'a dair son zamanlarda önemli sızıntılar yaparak adından söz ettiren Jon Prosser, son zamanlarda merak edilen gizli ürünün Apple Glass şeklinde adlandırılacağını ve fiyatının da 499 dolardan başlayacağı da açıklandı. 

Konuyla ilgili bilgi alınan kaynağa göre 2022 başında raflardaki yerini alacak olan bu model, numaralı cam opsiyonu ile beraber gelecek ve Apple Watch gibi iPhone’a bağımlı olarak görev yapacak. İlk prototiplerinde LİDAR tarayıcı ve kablosuz şarj özelliğine sahip olduğu dile getirilen Glass, yine Prosser'a göre bir Steve Jobs özel sürümüne de sahip olacak. Söz konusu bu modelin direkt olarak "Steve Jobs Heritage Edition" şeklinde isimlendirileceği aktarılıyor. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple şirketine yönelik uzun süreli en sağlam kaynaklardan Bloomberg editörü Mark Gurman ise tüm bu sızıntıların bir “hayal ürünü” olduğunu aktarıyor. Burada gerçekten iddialı bir çıkış yapan Gurman, gözlük için çıkan bu bilgilerin kurgu olduğunu belirtiyor. 

Apple Glass hakkında yeni iddialarApple Glass hakkında yeni iddialar

Apple Glass artırılmış gerçeklik gözlüğü heyecanlandırıyor

Konuyla ilgili olarak daha önce de yapılan sağlam sızıntılara göre iPhone bildirimlerini gözünüzün önüne getirecek bu gözlük, aynı zaman içerisinde harita yönlendirmesi yapabilecek ve bazı oyunlara da sahip olacak bilgiler ile beraber karşımıza çıkıyor. Kendisine özel bir uygulama marketiyle geleceği aktarılan AR gözlük için Apple şirketinin büyük merak uyandırdığı üzere oyun dünyasının büyük ismi Valve ile "ortaklık kurduğu" dahi söyleniyor. Bu artırılmış gerçeklik gözlüğü için Valve’nin sürece dahil olması, hem donanım hemde oyun tarafında büyük önem arz ediyor. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ