Apple geliştirici uygulamasını güncelledi - Haberler - indir.com

Apple geliştirici uygulamasını güncelledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 22:17:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, bugün itibariyle video izleme ve paylaşmayla ilgili olarak yeni bir özellik eklemek için Apple Developer (Apple Geliştirici) uygulamasını güncelledi. Apple Developer uygulaması WWDC uygulaması olarak biliniyordu ve bu yıl içerisinde Haziran ayında planlanan etkinlikten önce yeni güncelleme bu şekilde duyuruldu. Apple’ın iOS, iPadOS ve macOS platformları için uygulama geliştiricilerinin kullanmasını istediği hesap olan geliştirici hesabına bugün itibariyle bir güncelleme yapıldı. Apple Developer uygulamasının bu en son sürümünün, videoların birden farklı oynatma hızında seyredilmesine imkan tanıdığı açıklandı. Kullanıcıların çeşitli ilgiler bulmaya çalıştığı durumlar içerisinde bir video 2x hızla izlenecektir. Bununla beraber yeni güncelleme App Store'daki, tam video içerikleri ile beraber etkileşim kurmanın yanı sıra geliştiricileri uygulamasının Keşfet sekmesinden hikayeler paylaşma desteği de bununla beraber sunuldu. Bu bilgilere ek olarak hikayelerin web sitesi üzerinden görüntülenmesi de artık mümkün hale getirilecek. 

Yeni güncellemeyle yapılan yenilikler

Videoları çoklu oynatma hızlarında izleme

Android Auto ve Apple CarPlay'in sunucuların dikkatini dağıttığı ortaya çıktı!Android Auto ve Apple CarPlay'in sunucuların dikkatini dağıttığı ortaya çıktı!

Tam video içerikleriyle etkileşime geçme

Keşfet sekmesinden hikayeleri paylaşma ve bunları web üzerinde görüntüleme

Teknoloji lideri paylaşmış olduğu notta kullanıcıların tüm bunların yanı sıra erişebilirlik iyileştirmelerini, diğer geliştirmeleri ve ek olarak hata düzeltmelerini de göreceklerini bildirmiş oldu. Teknoloji devi Apple geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde WWDC uygulaması olarak bilinen uygulamayı Apple Developer adıyla yeniden adlandırmış oldu. Açılımı Worldwide Developer Conference olan etkinliğin her yıl içerisinde Apple Birleşik Devletleri ve Çin merkezli olan geliştiriciler için, uygulama aynı zamanda Apple Developer programına kaydolma özelliğini de içeriyor. 

Söz konusu bu uygulama sayesinde katılımcılar beta yazılımına, gelişmiş düzeyde uygulama özelliklerine, kapsamlı beta test araçlarına ve ek olarak da uygulama analizlerine de erişim sağlanabiliyor. Dünyanın çeşitli bölgelerine dağılmış olan müşterilere ulaşım sağlamak için biçilmiş kaftan olarak değerlendirilen bu program pek çok kişi tarafından da tercih ediliyor. Apple Developer uygulamasını şu an için App Store platformu üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz de belirtmek gerekiyor. Güncelleme adım adım kullanıcılara sunulduğu için özelliği göremezseniz endişelenmeyin henüz güncelleme size sunulmamış olabilir. Yakın zaman içerisinde bu özelliği de sorunsuz bir şekilde akıllı cihazınızda kullanabilirsiniz. 


Apple Music, kullanıcılarına “Get Up!” diyorApple Music, kullanıcılarına “Get Up!” diyor
Apple iOS 13 işletim sistemindeki hatasını kabul etti!Apple iOS 13 işletim sistemindeki hatasını kabul etti!
Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğünün çıkış tarihi belli oldu!Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğünün çıkış tarihi belli oldu!

PAYLAŞ