Apple Fitness+ Yenilendi! - Haberler - indir.com

Apple Fitness+ Yenilendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-15 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Akıllı saatler, cep telefonları ve çeşitli uygulamalar ile kullanıcılarının sportif ve aktif olmasını isteyen Apple, yeni programı ile birlikte yeni bir hamle gerçekleştiriyor.

Şirket, sağlık ve fitness ürünlerine yaptığı yatırımlar ile birlikte şimdi Apple Fitness + için abonelik hizmetlerini baştan aşağıya yenilendi. Yeni düzenlemeler sonucunda daha farklı ülkelerde etkin hale gelmeye başlayan uygulama, fiziksel ve zihinsel sağlığın iyileştirilmesini hedefliyor. Coğrafi genişleme ile birlikte daha geniş bir alanda hizmet vermeye başlayacak olan uygulama, Türkiye'deki kullanıcılar tarafından da tercih edilebiliyor.

Apple Fitness + Yenilendi

Şirket tarafından yapılan açıklamada farklı eğitmenler ile desteklenen yeni programlardan herkesin yararlanabileceği ve kendine uygun bir çalışma programı bulabileceği belirtildi. Özellikle korona virüs ile birlikte daha fazla evde vakit geçirmesine bağlı olarak çeşitli sağlık ve kilo problemleri yaşayan kullanıcıları hedefleyen uygulama, evde yapılabilecek pek çok farklı sağlık ve spor aktivitesini kullanıcılara sunuyor. Üstelik sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak ihtiyaç duyulabilecek çeşitli düzenlemeler, uygulamalar ve yeni meditasyon teknikleri de uygulamada yer almış durumda.

Uygulamada en büyük yeniliklerden bir tanesi meditasyon bölümünün eklenmesi. Rehberli bir şekilde kullanıcılara sunulan meditasyon ile birlikte kullanıcılar özel nefes egzersizleri, rahatlama, zihinsel iyileşme gibi farklı fırsatlardan yararlanabilecek. Apple Watch başta olmak üzere tüm Apple ürünleri ile uyumlu olan mevcut uygulamayla, güvenli alanlarda dahi kolay bir şekilde egzersiz yapılabilecek. Yeni yapılan açıklamaya göre uygulamaya; Avusturya, Brezilya, Kolombiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İtalya, Malezya, Meksika, Portekiz, Rusya, Suudi Arabistan, İspanya, İsviçre ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil olmak üzere 15 ülkeye daha gelecek . 

Yenilikler Apple'ın Fitness Teknolojileri kıdemli direktörü Jay Blahnik tarafından değerlendirildi. Blahnik konuyla ilgili olarak “İster yeni başlıyor olun, ister yeni bir şey deniyor olun veya zihninizi ve bedeninizi çalıştırma şeklinizi değiştiriyor olun, şaşırtıcı ve misafirperver Fitness+ eğitmen ekibi, fitness yolculuğunun neresinde olurlarsa olsunlar, kullanıcıların sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamalarına yardımcı olmak için burada” dedi. 

Apple Fitness + Türkiye Fiyatları Ne Kadar? 

Apple Fitness + için Türkiye'de yapılan açıklamalara göre 1 aylık ücretsiz deneme ile birlikte aylık 9.99 dolar üzerinden yeni hizmetler alınabilecek. Üstelik hizmet 5 aile üyesi ile paylaşımı da destekliyor.





PAYLAŞ