Apple, eğlenceli müzik videolarıyla

Apple, eğlenceli müzik videolarıyla "Memoji" yeteneklerini sergiledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 17:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Bugün bakıldığı zaman bir müzik videosu hazırlamak hem oldukça pahalı bir eylem hem de oldukça zahmetli bir eylem. Çünkü müzik videosu hazırlamak öyle sanıldığı kadar kolay ve hemen hazırlanabilecek bir olay değil. Zaten bu işlem oldukça pahalı bir şey olduğu için kimse zevk olsun diye böyle bir işleme kalkışmaz. Fakat görünen o ki gelecek yıllarda çok daha ucuz bir şekilde sıra dışı müzik videoları yapmak mümkün hale gelecek. Bunu yapabilmek için ise ihtiyacınız olacak olan bir Memoji özelliğini destekleyen iPhone olması yeterli.

3 farklı ve kısa videoda gösterildi

Apple Memoji ve Samsung AR Emoji Karşı Karşıya GeldiApple Memoji ve Samsung AR Emoji Karşı Karşıya Geldi

Ünlü sanatçıların Memoji özelliği kullanarak tasvir edildiği üç kısa videoyu paylaşan Apple, bunun nasıl olacağı hakkında bizlere fikir sundu. Bu sayede bu videoların nasıl oluştuğunu ve oluştuğu zaman nasıl bir görünüme sahip olduğu hakkında bilgi sunan Apple, 3 adet kısa video paylaştı. Bu 3 kısa videoda ise sırasıyla oluşanlar şe şekilde sıralanıyor;

  • Simple adlı şarkısını söyleyen ünlü şarkıcı Florida Georgia Line
  • Talk adlı şarkısını söyleyen ünlü şarkıcı Khalid
  • 7 Rings adlı şarkısını söyleyen ünlü şarkıcı Ariana Grande

Her bir video yaklaşık olarak 1 dakika kadar süren eğlenceli videolardan ibaret. Los Angeles’da Grammy adaylarının Memoji versiyonlarını içeren Apple Music Bilboard’larından meydana geldiğini sizlere belirtelim. Şayet sizlerde Apple kullanan indir.com okuru iseniz Memoji özelliğini destekleyen iPhone’nunuzda kendinize özel Memoji videoları oluşturabilirsiniz.


Apple'ın hatalarına karşı cihazlarınızı nasıl koruyabilirsiniz?Apple'ın hatalarına karşı cihazlarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
Apple Store'a rakip mağaza Raspberry Pi açıldıApple Store'a rakip mağaza Raspberry Pi açıldı

PAYLAŞ