Apple Destek uygulaması için önemli bir güncelleme yayımladı - Haberler - indir.com

Apple Destek uygulaması için önemli bir güncelleme yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-30 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını sebebi ile birçok mağazasını kapatan markalar arasında Apple’da bulunuyor. Bu noktada Apple cihazlarında sorun yaşayan kullanıcılarını düşünen şirket, Apple Destek uygulamasına büyük bir güncelleme yayınladı. Yaşanan salgın sonrasında dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan Apple’ın perakende satış mağazaları kapatılmış durumda. Şuan için bir Apple cihazında yaşanan sorundan ötürü desteğe ihtiyaç duydukları anda sadece sanal platformlar kullanılabiliyor. Şirket ise bu durum için iOS sisteminde yer alan Apple Destek uygulamasına büyük bir güncelleme sundu.

ABD’li teknoloji markası Apple, söz konusu Apple Destek uygulaması için bundan üç yıl önce kullanıcılarının hizmetine sunmuştu. Bu sayede ise Apple ürünlerinde yaşanacak bir sorunda hızlı bir geri dönüş Apple Destek ile sağlanıyordu.

NHSX uzmanları Apple ve Google'ın geliştirdiği koronavirüs uygulamasını reddettiNHSX uzmanları Apple ve Google'ın geliştirdiği koronavirüs uygulamasını reddetti

Apple Destek baştan aşağı güncellendi

Bu hafta itibariyle Apple Destek uygulaması için sürüm 4.0 güncellemesi yayınlandı. Uygulama için sunulan yeni güncelleme ile beraber iOS 13 karanlık mod desteği kullanıcılara gelmişti. Uygulamalara gelen güncelleme ile canlı destek hizmetiyle daha kolay iletişim sağlanması adına arayüz tarafında önemli iyileştirmeler yapıldı. Apple destek uygulamasının sağlamış olduğu en büyük yeniliklerden birisi ise Apple ID ve iCloud ile hangi cihaza sahip olduğunuzu biliyor. Bu sayede teknik bilgilere hakim olmayan bir kullanıcı bile seri veya model numarası gibi karışık bilgiler ile uğraşmak zorunda olmuyor.

Diğer yandan ek olarak uygulamanın yeni sürümü ile sorunları adım adım çözebileceğiniz bir araç sunuluyor. Bu sayede Apple cihazınız ne olursa olsun, sorun teşhisi kolay bir şekilde yapılabiliyor. Ayrıca Apple Pencil ve Magic Keyboard ürünleri için de çözümler sunuluyor. Güncellenen uygulama ile beraber Apple, tüm servis ve abonelikler için de destek seçenekleri ekledi. Bu sayede Apple Arcade, Apple Music, Apple TV+, Apple News+ ve iCloud gibi servisler için de yardım alabileceksiniz.

Sıkça sorulan sorular ve ipuçları özellikleri haricinde uygulama içerisinden servise ilişkin özelliklere de erişilebiliyor. Uygulama içinden iCloud şifre sıfırlanabildiği gibi depolama alanı yönetilebiliyor ve ödeme şekilleri güncellenebiliyor. Bu noktada tüm ayar ve desteklerin tek bir uygulama altında toplandığını görüyoruz.


Apple Store açılış tarihi için resmi açıklamaApple Store açılış tarihi için resmi açıklama
Apple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyorApple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyor

PAYLAŞ