Apple Clips uygulamasına yeni bir güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Apple Clips uygulamasına yeni bir güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 16:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Apple geçtiğimiz yıllarda kullanıcılar için sunduğu fotoğraf ve video özellikli Apple Clips uygulaması yepyeni özellikler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Akıllı cihaz üreticilerinin son zamanlarda yoğunlukla çalıştığı noktalar cihazların kameralarıdır. Her akıllı cihaz üreticisi birbiri ile neredeyse kamera konusunda rekabet eder hale geldi. Bunun başlıca sebebi elbette ki sosyal medyaların günlük hayatımızın en çok tercih edilen mecralar olması ve aynı zamanda bu mecralarda en güzel anlarımı paylaşma ihtiyacımız. Kullanıcılar akıllı cihazlarının mükemmel fotoğraflar çekmesini istiyor. Bununla da yetinmeyin fotoğraflar üzerinde profesyonel değişiklikler yapacakları programlara ihtiyaç duyuyor. Apple bu durumunda farkında olarak Apple Clips adlı fotoğraf ve video uygulamasını kullanıcılara sunmuştu. Şimdilerde ise uygulamaya yepyeni özellikler getirerek kullanıcılara çok daha faydalı olmayı planlıyor. Uygulamaya gelen özelliklere haberimizin devamında inceleyelim.

Merakla Beklenen Apple Clips Uygulaması YayınlandıMerakla Beklenen Apple Clips Uygulaması Yayınlandı

Apple Clips'in yeni özellikleri

Yepyeni özellikleri ile kullanıcılarına daha fonksiyonel kullanım sunmayı hedefleyen Apple Clips uygulaması fotoğraf ve video düzenleme işlemlerinizde çok daha kaliteli olacak. Yepyeni filtreler, posterler ve bunlar gibi daha birçok özellik Apple Clips uygulamasında sizi bekliyor olacak. Apple Clips uygulaması geçtiğimiz Kasım ayından bu yana sadece bir kere güncellenmişti. Apple tarafından tasarlanan video ve fotoğraf düzenleme uygulaması Apple Clips sonunda güncellemesine kavuştu. Yeni güncelleme ile gelen yenilikler arasında, retro filtreler, yeni posterler, canlı başlıklar ve bunun gibi daha birçok özellik kullanıcılarını bekliyor. 

Yeni güncellemenin getirdiği yenilikler

Apple'ın fotoğraf ve videolar için özel olarak tasarladığı Apple Clips uygulaması yeni güncellemesi sayesinde bir dolu özelliğe kavuştu. Yeni güncellemenin retro özelliğini videolarınız üzerinde kullanabilirsiniz. Video çekimlerinizde retro video kamera görüntüsü vermek isterseniz yeni VHS kamera filtresinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle videolarınız çok daha farklı bir görünüm kazanacaktır. Özelliklerin bir diğer ise içi dolu arka planlar olacak. Renkli ve klasik tasarımlar, klasik VHS kayıt ekranları ve aynı zamanda Dünya Günü için özel olarak tasarlanmış yeni posterler fotoğraflarınıza ya da videolarınıza çok daha hoş bir görünüm kazandıracaktır. 

Aynı anda göründüğü statik metin özelliğine ya da konuşuldukça her kelimenin vurgulandığı hareketli metinlere sahip birbirinden farklı 3 yeni canlı başlık stili, başlık ve altyazı tasarlama seçenekleri de yeni güncellemeler ile sizi bekliyor. Video çekimlerinize vurgu eklemek isterseniz de yine güncelleme ile gelen yeni 8 bit ve 3 boyutlu olarak tasarlanmış çıkartmalar uygulamada sizi bekliyor olacak. En keyifli özelliklerden biri de GarageBand ve diğer müzik uygulamalarında oluşturulmuş müzik içeriklerini Apple Clips uygulamasına aktabilirsiniz.

Böylelikle Apple Clips ile ürettiğiniz içeriklere müzik ekleyebilirsiniz. Uygulama ile ürettiğiniz projelerinize yeni adlar verebilir ve çoğaltma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra AirDrop ya da mail üzerinden projelerinizi paylaşabilir ve dosyalarınızın kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. SlassKit desteği sayesinde öğrenciler video içerikli ödevlerini öğretmenlerine gönderebilirler. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda uygulama üzerinde çeşitli küçük hataların iyileştirmeleri yapılmıştır. Söz konusu Apple Clips uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirerek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.  

 

 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ