Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor? - Haberler - indir.com

Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 18:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

CES Fuarı içerisinde birçok firma yeni çıkacak ürünlerini sergiliyor. Bu firmalar arasında Samsung, Huawei gibi firmalarda bulunuyor. CES içerisinde toplam marka sayısı 4 bin 500 gibi bir rakama ulaşırken Apple, bu fuara katılmıyor. Peki neden Apple CES Fuarına katılmıyor?

CES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli Oldu

Apple Akıllı Saat Pazarını KaybedebilirApple Akıllı Saat Pazarını Kaybedebilir

Apple Şirketi Neden CES Fuarına Katılmıyor?

ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES fuarını büyük bir ilgi ile takip ediyoruz. Bu fuar içerisinde birçok marka yenilikçi ürünlerini tanıtıyor. Fakat bu fuara teknoloji dünyasının önemli markalarından birisi olan Apple hiç katılmadı. CES 2019 öncesinde ilk hamleyi Apple şirketi yapmıştı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl düzenlenen CES 2019 fuarına katılmadı. Las Vegas şehrindeki fuar alanının tam karşısında bir binada reklam şovu yapan Apple, "Vegas'ta olan Vegas'ta kalır." sloganının üzerinden "iPhone'unuzda olan, iPhone'unuzda kalır." şeklinde yazarak rakiplerine göndermede bulundu.

155'den fazla ülkeden gelen 4 bin 500'ün üzerinde şirkete ev sahipliği yapan fuara Apple neden katılmıyor? Geçtiğimiz yıllarda da CES fuarına katılmayan Apple resmi bir açıklama yapmasa da sosyal medya üzerinden "Apple neden CES fuarına katılsın zaten kendi başına bir CES" yorumlarını gördük. Rakiplerine yaptığı gönderme sayesinde de CES fuarında adından söz ettiren şirket, gelecek yıllarda belki katılabilir. Bu konuda bazı kullanıcılar sabırsızlıkla bekliyor. Çünkü Apple şirketinin bu fuarı kasıp kavuracağını düşünüyorlar.


800 Dolar Üstü Telefonlarda Apple Pazara Hakim800 Dolar Üstü Telefonlarda Apple Pazara Hakim
Bükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama GeldiBükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama Geldi
Apple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı HuaweiApple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı Huawei

PAYLAŞ