Apple, çentiksiz iPhone hazırlığında - Haberler - indir.com

Apple, çentiksiz iPhone hazırlığında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 14:27:40
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon dünyasında, çentikli ekran akımını başlatan Apple, şimdi çentiksiz ekranlı model için plan yapıyor.

Teknoloji dünyasına yön veren, sektörün en başarılı isimlerinden biri olan Apple, geçtiğimiz yıl çıkardığı iPhone X modeli ile çentikli ekran modasını başlatmıştı. iPhone X ile ön plana çıkan çentikli ekran, 2018 yılı içerisinde yeni çıkan neredeyse tüm modellerde görülmeye başlandı ve akıllı telefonlarda moda oldu. Sonrasında farklı alternatifler bulunsa da çentikli ekran fikrinin öncüsü, Apple olarak kaldı. Apple cephesinden sızdırılan yeni bilgilere bakılırsa, şirket şimdi de başka bir yeniliğin peşinde. Çentikli ekranı teknoloji dünyasına kazandıran Apple, önümüzdeki yıllar içerisinde çıkacak olan iPhone modellerinde, çentiksiz ekranı kullanıcılarına sunabilir.

Yeni Nesil iPad Pro Hakkında Apple'dan Çarpıcı İtirafYeni Nesil iPad Pro Hakkında Apple'dan Çarpıcı İtiraf

Apple, iPhone üretimini bir kez daha azaltıyor

Apple’dan 2020’de çentiksiz ekrana sahip iPhone gelebilir

Apple, 2017 yılında özel serisi iPhone X’i kullanıcılarına sunmuştu. iPhone X ile birlikte tasarım değişikliğine giden şirket, çentikli ekrana sahip telefonların da başlangıcını yapmış oldu. Fakat şu sıralar Apple’ın tasarımsal anlamda rakiplerinin biraz gerisinde olduğunu söylemek mümkün. Çünkü artık çentikli ekranın da modası geçmeye başladı ve diğer teknoloji devleri, artık sonsuz ekran olarak nitelendirilen çentiksiz ekranlara adım atmaya hazırlanıyorlar. Apple’ın da bu anlamda artık bir değişiklik yapması gerekiyor.

Apple rakiplerine oranla tasarım anlamında geride kaldığının farkında ve bu gidişatı değiştirmek istiyor. Ice Universe tarafından sızdırılan bilgilere bakılırsa, şirketin 2020 yılında çıkacak iPhone modellerinde, çentiksiz ekran kullanacağı öğrenildi. Fakat 2020 yılı da çentiksiz ekran için geç olabilir ve akıllı telefonlar bu süreç içerisinde başka bir yeniliğe ön ayak olabilirler.


Apple suçunu kabul etti!Apple suçunu kabul etti!
Çin'den sonra şimdi de Almanya Apple'a darbe vurdu!Çin'den sonra şimdi de Almanya Apple'a darbe vurdu!
Almanya'da Apple satışları durduruluyor mu?Almanya'da Apple satışları durduruluyor mu?

PAYLAŞ