Apple Card ne amaçla üretildi? - Haberler - indir.com

Apple Card ne amaçla üretildi?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-17 13:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, yepyeni bir teknolojik ürün ile kullanıcılarına hizmet vermeye başladı. Bildiğiniz üzere Apple, kullanıcılarının teknolojik ögelerden sorunsuz bir şekilde faydalanması adına ger geçen daha fazla çalışma ile karşımıza çıkıyor. Son zamanların en popüler konulardan ve Apple'un yeni çalışmalarından biri de Apple Card. Apple Card olarak adlandırılan bu yeni uygulama sayesinde kullanıcıların ödeme işlemleri çok daha rahat ve kolay bir şekilde yapılıyor. İlk olarak 2019 Mart ayı itibariyle duyurulan bu yeni hizmet, kullanıcıların ödeme işlemlerini ve para transferi işlemlerini çok daha pratik ve güvenli bir hale getiriyor. Bu hizmet sayesinde kart kullanıcıları bankaya dair işlemlerini iPhone akıllı cihazları üzerinden çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Söz konusu bu kart hizmetine başvuru yine akıllı cihaz üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Apple Card ile ne yapılır?

iPhone akıllı cihazlarınızın yardımı ile yapmış olduğunuz tüm kart başvuruları yaklaşık olarak beş dakika içerisinde kullanıma aktif hale getiriliyor ve Apple Pay kullanılan her alanda da aktif olarak kullanılabiliyor. Bunu yanı sıra aynı zamanda ödeme ve para transferi konusunda kullandığınız bu kart ile beraber yapmış olduğunuz tüm harcamaların detaylı dökümlerini de yine akıllı cihazınız üzerinden takip etmeniz mümkündür. Hesap dökümü özelliği sayesinde en çok harcama yaptığınız alanları kolaylıkla tespit edebilir ve harcamalarını tak,ip altında tutabilirsiniz. Apple Card kullanımı ile beraber ödeme yaptığınız tüm alanlar ve hizmetler haftalık ve aylık olarak ulaşılabilir konumda olacak. Apple Card hizmetinden faydalanarak yapmış olduğunuz tüm harcamaların %2si de size geri iade edilecek. Hatta herhangi bir Apple ürünü için harcama yaptıysanız eğer iade edilen oran %3 olacak.

Apple'ın kredi kartı Apple Card neler sunuyor?Apple'ın kredi kartı Apple Card neler sunuyor?

Banka kartından oldukça farklı

Her geçen gün büyüyen teknoloji ile beraber karşımıza çıkan ürünler sayesinde günlük yaşantımızı kolaylıkla takip eder hale geldik. Bunun yanı sıra aynı zamanda gelişen teknoloji ve yapay zeka teknolojileri ile beraber karşımıza çıkan ürünlerin sunduğu hizmetlere şaşırmayacak hale geldik. Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple'da bu teknoloji taşlarından biri olarak değerlendiriliyor. Şöyle ki her geçen gün kendini yenileyen şirket, farklı alanlarda da hizmet vermekten geri kalmıyor. BU yıl içerisinde kullanıma sunduğu Apple Card işlemleri ile kullanıcıların işlerini ödeme konusunda da kolaylaştırmayı başardı. 

Apple Card adlı ürün hakkında en çok dikkat çeken konulardan biri de tasarımının alışılmış olan banka kartları ve kredi kartlarından çok farklı olmasıdır. Son derece sade bir tasarım ile karşımıza çıkan bu kartlarda herhangi bir hesap numarası, kullanıcı adı ya da güvenlik duvarı yer almıyor. Bununla beraber bu kartlar için alınan herhangi bir ücret de söz konusu değil. Apple Car tamamen ücretsiz olarak sunulmuş olup kaybolması halinde herhangi bir cezai işlem de uygulanmamaktadır. Apple Card hizmeti şu an için ülkemizde aktif olan bir hizmet değildir ve olup olmayacağı konusunda da net bir bilgi yoktur. 

 

 


Apple Card yüksek ihtimalle Türkiye'de olmayacakApple Card yüksek ihtimalle Türkiye'de olmayacak
Merakla Beklenen Apple Card'dan İlk Görüntüler GeldiMerakla Beklenen Apple Card'dan İlk Görüntüler Geldi

PAYLAŞ