Apple Bluetooth Destekli Bir Kalem Tanıtabilir - Haberler - indir.com

Apple Bluetooth Destekli Bir Kalem Tanıtabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple her yıl iPhone serisi akıllı telefonların yanı sıra yeni MacBook bilgisayar ve iPad Pro serisi tablet modellerini tanıtıyor. Geçtiğimiz ay ise yeni tablet modelleri beklenmiş ancak şirket sadece iPhone serisi cihazlarını duyurmuştu. Ancak Eylül ayı sonlarında şirketin yeni iPad ve iPad Pro modelleri Çin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylatıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni iPad modelleri haricinde Bluetooth desteğine yeni bir cihaz daha tanıtılacağı onaylatıldı. Buna göre beklentiler bu bluetooth ürününün bir Apple Pencil olabileceği düşünülüyor. Diğer yandan Avrasya Ekonomi Komisyonun’da yer alan belgelere göre Apple A1876, A1980 ve A1993 model numaraları iPad modellerini Temmuz ayında kaydettiği gözüküyor.

Bu modeller daha önceki iPad modelleri ile eşleşmiş olsa da, son rakam olan A1993 model no ilk defa ortaya çıkıyor. Diğer yandan yeni Mac modellerinin de tanıtımı an meselesi olurken, Apple’ın bu ay içinde gerçekleştireceği etkinlik ile beraber hem yeni Mac serisini hemde yeni iPad modellerini tanıtabileceği bekleniyor.

Yeni Bletooth’lu Apple Pencil

iPhone XR çıkış tarihi ve geçmiş Apple etkinlikleri baz alınırsa, bu tarihin Ekim’in son haftası olması bekleniyor. Ayrıca yeni iPad Pro’nun AirPods gibi kablosuz bağlantılı ikinci jenerasyona sahip ürünün Apple Pencil olması bekleniyor. Kablosuz olan bu ürün Bluetooth desteği ile cihazlara eşleşme sağlaması düşünülüyor. Yeni nesil iPad serisi ise geçen yıl olduğu gibi 10.5 ve 12.9 inçlik olarak iki farklı iPad Pro olarak gelmesi bekleniyor. Yeni nesil bu cihazlar ise ince çerçeve tasarımı ile beraber birçok yeni teknolojiyi de sunması bekleniyor.

Ayrıca yeni iPad Pro serisinde home butonu kaldırılarak bunun yerine Face ID güvenlik teknolojisinin olması bekleniyor. Diğer yandan Lightning portu yerine USB-C portunun cihazda olması bekleniyor.





PAYLAŞ