Apple, Beta Testleri için Gönüllüler Arıyor - Haberler - indir.com

Apple, Beta Testleri için Gönüllüler Arıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Apple'ın masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarında kullanılan Mac OS işletim sisteminin yeni sürümü OS X Mavericks için beta testlerine katılmak istiyorsanız bu haberimizi mutlaka okumalısınız.

Önümüzdeki günlerde iMac ve MacBook bilgisayarlarda kullanılan Mac OS işletim sistemi için Apple, OS X Mavericks güncellemesini yayınlayacağını duyurdu. Ancak yeni sürüm ile beraber gelecek olan yeniliklerden herkesten önce test kullanıcılarının haberdar olmasını isteyen şirket, Beta testlerine katılacak gönüllülere bir çağrı yaparak sadece Apple ID'lerini kullanarak beta denemelerine katılabileceklerini bildirdi.

Mac OS X Mavericks Beta

Daha önceden beta sürecine katılım için geliştirici olma şartını isteyen Apple, bu şartını da kaldırdığını belirttiği açıklamasında, artık MacBook ve iMac sahibi olan tüm kullanıcıların yeni sürümü denemelerine imkan tanınacağını ve kullanıcıların deneme sürecine dahil olabileceklerini duyurdu.

Apple'ın beta testlerine katılmak isteyen Mac kullanıcılarının, Apple ID'leri OS X Beta Seed Program sayfasına giriş yaparak burada bulunan başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

Kayıt işleminin ardından Apple, Mac bilgisayarınız için Beta Access Utility eklentisini yükleyecek ve bu yükleme sonrasında ise Mac App Store güncelleme paneli üzerinden OS X ön sürümlerini indirebileceksiniz.





PAYLAŞ