Apple Arcade’ye Lego Star Wars Oyunu Geliyor - Haberler - indir.com

Apple Arcade’ye Lego Star Wars Oyunu Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-31 15:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Lego Star Wars: Skywalker efsanesi beklense de mevcut oyun öncesinde yeni bir oyun Apple Arcade sistemine dahil oluyor.

Apple, özel oyun platformunu daha da geliştirmek adına çalışmalarına devam ediyor. Yapılan son açıklamalarda yeni bir oyunun daha ekleneceği belirtilirken, yeni oyun özel Lego Star Wars versiyonu olacak 

Lego Star Wars Battles Apple Arcade’de Yer Alacak

Lego Star Wars Battles adı ile platforma eklenecek oyun, Star Wars’dan tanıdığımız karakterleri, araçları ve birlikleri içeriyor. Oyuncular mevcut oyun dahilinde karakterleri toplayacak ve özel koleksiyonlarını oluşturmaya devam edecek. Battlefields, inşa edeceğiniz, savunacağınız, saldıracağınız ve bölge talep etmek için kullanacağınız Lego kulelerinden oluşacak.

Bölgeyi kontrol altında tutacak oyuncular böylece oyunda başarısı ile birlikte ilerleme kaydetmeye çalışacak. Oyun dahilinde yer alacak ortamlar ise daha önceki oyunlardan da bilindiği gibi Hoth, Naboo ve Endor olacak. 

Lego Star Wars Battles İlk Lego Oyunu Değil

Lego Star Wars Battles Apple'ın oyun dünyasında yer alacak ilk oyun olmayacak. Lego Brawls ve Lego Builder's Journey, 2019 yılında platforma eklenen ilk oyunlar arasında yer almıştır. Sisteme dahil olduktan sonra 2 oyun da büyük popülerlik kazandı. Platforma eklenen 3. oyun ise Lego Star Wars Battles olacak. 

Platformu günden güne geliştiren ve pek çok farklı oyun ile kullanıcılara daha cazip bir platform yaratan Apple, Star Wars hayranları için de yepyeni bir oyun deneyim sunuyor. Strateji oyunu olarak tanımlanan oyunda, oyuncular kendi ordularını kuraca. Kart oyunları ile büyük benzerlik taşıyan oynanışa sahip oyunda, oyuncular bölgeleri ele geçirebilmek adına özel kuleler inşa edecek. Özel kartlar ile birlikte savunma merkezini koruyacak olan oyuncuları, Apple Arcade ile keyifli bir oyun bekliyor.





PAYLAŞ