Apple animoji kataloğunu genişletti - Haberler - indir.com

Apple animoji kataloğunu genişletti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 14:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Apple’ın iPhone X ile getirdiği sevilen animojilerine, baykuş, köpek balığı, yaban domuzu ve zürafa olmak üzere dört yeni animoji eklendi.

Teknoloji devi Apple, 2017’de piyasaya sürdüpü iPhone X modeli ile kullanıcılarına pek çok yenilik sunmuştu. Bu yeniliklerden birisi animojiler olmuştu. Kullanıcıların oldukça sevdiği ve eğlendiği bir özellik olan animojiler, sonralarında Apple’ın rakipleri tarafından da kullanılmaya başlandı. Fakat animoji kadar ilgi görmeyi başaramadılar. Geçtiğimiz günlerde iOS 12’nin yeni betasını yayınlayan Apple, animojilerde de birtakım yenilikler yaptı.

Apple'ın Facebook için App Store engellemesi ne kadar etkileyici olacak?Apple'ın Facebook için App Store engellemesi ne kadar etkileyici olacak?

Apple’ın sevilen özelliği animoji kataloğunda pek çok seçenek bulunuyor. Hafta başında yayınlanan iOS 12.2 sürümü ile katalogda birtakım yenilikler yapıldığı dikkat çeki. Artık animoji kataloğunda, köpek balığı, baykuş, yaban domuzu ve zürafa da bulabileceksiniz.

iOS 12.2 geliştirici betası ile animojiler de yenilendi

Yeni haftanın başında, teknoloji devi Apple kullanıcılarına iOS 12.2 geliştirici betasını sundu. Bu beta sürüm ile birlikte, animoji kataloğunda da genişletme yapıldı. TrueDepth kamera ile iPhone X, Xs, Xs Max ve XR ile yeni iPad Pro sahiplerinin oluşturabildiği ve iMessage üzerinden birbirne gönderdiği animojiler, kullanıcıların eğlenceli bulduğu bir özellik olarak öne çıkıyor. Apple, animoji kataloğuna getirdiği yeni seçeneklerde tercihini tamamen hayvanlardan yana kullanmış. Yeni animoji seçenekleri arasında zürafa, baykuş, köpek balığı ve yaban domuzu yer alıyor. Böylece, animoji sayısı 24’e çıktı. Bu 24 animojinin büyük kısmını hayvanlar oluştururken, farklı olarak hayalet ve kaka animojileri bulunuyor. Şimdilik yeni animojiler sadece iOS 12.2’nin ikinci geliştirici beta sürümünü indirenler tarafından kullanılabiliyor. İlerleyen günlerde bu durumun değişeceği söyleniyor.


Apple, Google'ın iOS lisansını iptal ettiApple, Google'ın iOS lisansını iptal etti

PAYLAŞ