Apple analisti çentiksiz iPhone için tarih verdi - Haberler - indir.com

Apple analisti çentiksiz iPhone için tarih verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-15 11:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

iPhone için yenilikler üzerinde çalışmaya devam eden Apple yakında büyük bir yenilikle karşımıza çıkabilir. Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketin 2023 yılında tanıtacağı iPhone modelleriyle birlikte ekran altı Face ID sistemine geçiş yapılacağını açıkladı.

Bu sene piyasaya sürülecek iPhone 13 hazırlıklarına devam eden Apple bir yandan da ilerleyen yıllarda piyasaya süreceği telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. iPhone 14 ve iPhone 15 modelleri için bir ilke imza atmaya hazırlanan şirketle ilgili TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, gelecekteki iPhone modelleriyle ilgili öngörülerini içeren yeni bir rapor yayımladı.

Tim Cook Apple'dan ayrılabilirTim Cook Apple'dan ayrılabilir

 

Ming-Chi Kuo’ya göre Cupertinolu Apple 2023 senesinde piyasaya süreceği iPhone modellerinde çentikli tasarımı tamamen geride bırakmayı planlıyor. Bu da ön kamera ve Face ID yüz tanıma sistemine ait sensörler ekranın altına yerleştirileceği anlamına geliyor. Ancak şimdilik Apple mühendislerinin ekran altı Face ID sistemini iPhone modellerine nasıl entegre edecekleri bilinmiyor.

Apple, iPhone 13 için Samsung ile çalışacak

Ayrıca şirketin ilerleyen yıllarda piyasaya süreceği ayrıca akıllı telefonlarında ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı sunmayı da planladığı da aktarılan bilgiler arasında. İddialara göre Apple geliştirdiği ekran altı Touch ID sistemi ilk olarak iPhone 13 modeliyle karşımıza çıkabilir.

Son bir buçuk senedir dünyanın geneline yayılan koronavirüs pandemisi nedeniyle maske takmanın zorunlu hale gelmesi telefon seçimlerinde

telefon seçiminde "parmak izi tarayıcısını" önemli bir özellik haline getirdi. Bu nedenle Apple'ın da Touch ID'yi iPhone modellerinde daha modern bir formatta geri döndüreceği düşünülüyor.

 


Apple, iki yeni aksesuar üretebilirApple, iki yeni aksesuar üretebilir
Siri Apple'ın etkinlik tarihini ağzından kaçırdıSiri Apple'ın etkinlik tarihini ağzından kaçırdı

PAYLAŞ