Apple AirTags ve yeni AirPods aksesuarları bu akşam gelebilir! - Haberler - indir.com

Apple AirTags ve yeni AirPods aksesuarları bu akşam gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-20 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple tarafından uzun bir süredir beklenen Apple AirTags takip aksesuarları yüzde 99 ihtimalle bu akşam çıkabilir. Aynı zamanda yeni AirPods da yakın zaman içerisinde sunulabilir. Tile modelleri ve Samsung SmartTag rakibi takip aksesuarları Apple AirTags, oldukça merak edilen ürünler arasında yer alır. Belirtildiği üzere bugün akşam saatlerinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında sunulması beklenen bu ürün, kişilerin belirli aksesuarlarını kaybetmemek veya geride bırakmamak adına takip edebilmesine imkan verir.

İşte bu ürün için Apple dışındaki firmalar birçok taşıma kılıfı ve aksesuarlar üzerinde çalışıyor. Şu ana kadar konuyla ilgili olarak birçok seçenek ortaya çıktı. Son çıkanlar da sayfalar da bulunuyor. Bu aksesuarlar hazırlanıyor çünkü konuyla ilgili yapılan sızıntılara göre AirTags üzerinde yerleşik olarak bir anahtarlık bağlantısı normal bağlantı alanında yer almıyor. Kaynaklardan elde edilen bilgilere bakıldığında ürünün yaklaşık olarak 39 dolara satılacağı dile getiriliyor. Bu fiyat çoğu kişi ve rakipler üzerinden biraz yüksek bulunuyor. Aynı zamanda bu ürün için birçok aksesuar da zorunlu bir şekilde olacak gibi gözüküyor. 

Epic Games'i Apple davasında komik duruma düştüEpic Games'i Apple davasında komik duruma düştü

Apple AirTags Türkiye’de de yer alacak

Apple AirTags Türkiye'de de yer alacak şeklinde bir söylenti var ancak bu durum kesin değildir. Apple bilindiği üzere HomePod modellerini Türkiye pazarına kesinlikle sunmak istemiyor. Bu sebeple AirTags'in de Türkiye'yi geri planda bırakma ihtimali düşük de olsa vardır. Bu arada yeni bir AirPods için de aksesuarlar çıkıyor. Onlardan bir tanesi olan kılıfı görüntülerde sunuluyor. Yeni AirPods, AirPods Pro’yu andırıyor fakat silikon bir uç kullanmıyor. 


Tim Cook Apple'dan ayrılabilirTim Cook Apple'dan ayrılabilir
Apple, iki yeni aksesuar üretebilirApple, iki yeni aksesuar üretebilir
Siri Apple'ın etkinlik tarihini ağzından kaçırdıSiri Apple'ın etkinlik tarihini ağzından kaçırdı

PAYLAŞ