Apple AirTags ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi - Haberler - indir.com

Apple AirTags ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-21 22:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Birçok kullanıcının tanıtılmasını beklediği AirTags, geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte büyük beklentilere rağmen ne yazık ki duyurulmamıştı. Ortaya atılan iddiaya göre Apple AirTags çıkış tarihi planlanandan erkene alındı. Söylentiler doğruysa yeni aksesuar yakın zamanda iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza çıkacak.

Apple AirTags çıkış tarihi ile ilgili iddia!

Takip aksesuarı olarak nitelendirebileceğimiz yeni ürün sayesinde sırt çantası, bavul ve motosiklet gibi birçok farklı şeyin konumunu anlık olarak takip edebileceksiniz. Adından da anlaşılacağı üzere tanıtılacak olan aksesuarda internet ve GPS erişimi olmayacak. Aksesuarın bulunduğu üründen uzaklaştığınızda mobil cihazınız üzerinden uyarı mesajı alacaksınız.

Samsung Galaxy Z Fold2 Apple'ın MagSafe'i ile şarj edildiSamsung Galaxy Z Fold2 Apple'ın MagSafe'i ile şarj edildi

Apple iPhone 12 mini modelinin ismini sızdıran Twitter kullanıcısı L0vetodream, yeni aksesuarın büyük ve küçük olmak üzere iki farklı boyutta piyasaya sürülerek kullanıcılara sunulacağını iddia etti. Geçtiğimiz aylarda yapılan sızıntılarda aksesuarların üretildiği ve tanıtılmayı beklediği belirtilmişti.

Ortaya atılan söz konusu iddiaya göre Apple AirTags, AirPods Studio modeli ile birlikte Kasım ayında duyurulacak. Bu özellik iOS 13 kaynak kodları ile birlikte ortaya çıkmıştı, ancak şirket tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

iPhone 11 ile karşımıza çıkan U1 yongası ile çalışacağı tahmin edilen cihaz, şirketin geliştirmiş olduğu bluetooth sistemi üzerinden kullanıcılara bildirim gönderecek.

tag TAG — 有没有搞措 (@L0vetodream) October 20, 2020

big one
small one
coming soon — 有没有搞措 (@L0vetodream) October 20, 2020





PAYLAŞ