Apple AirTag'in kafası karışıyor - Haberler - indir.com

Apple AirTag'in kafası karışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-06 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın yeni takip aksesuarı olan AirTag cihazlarında ilginç bir problem olduğu ortaya çıktı. Öyle ki modelin çok katlı binalarda gerektiği gibi çalışamadığı ortaya çıktı. Apple’ın kısa süre önce tanıtmış olduğu AirTag aksesuarı, piyasadaki Samsung’un Smartag takip aksesuarına rakip olarak pazara sunuldu. Ancak Apple’ın AirTag cihazında önemli bir problem keşfedildi. Teknoloji markası Apple’ın “Kaybetme alışkanlığınız kayboluyor” mottosu ile tanıtmış olduğu AirTag, eşyalarınıza takabileceğiniz ve bu sayede konumunu sürekli olarak takip edebileceğiniz bir aksesuar diyebiliriz. Apple’ın Bul uygulaması ile Apple aygıtlarınızı takip edebilir, AirTag ile sadece eşyalarınız değil arkadaşlarınızın da nerede olduğundan haberdar olabilirsiniz.

Apple AirTag cihazında önemli bir problem ortaya çıktı

Yeni Apple Watch kan şekeri ölçümü yapabilirYeni Apple Watch kan şekeri ölçümü yapabilir

XDA Developers tarafından paylaşılan bir rapora göre Apple AirTag’te önemli bir problem bulunuyor. Buna göre AirTag’lerin çok katlı apartman dairesinde iyi çalışmadığını ve konum belirlemede zorluk yaşadığı belirtiliyor. Bu problemin çözümü henüz bilinmezken, Apple cephesinden ise konu hakkında herhangi bir açıklama gelmiş değil. Şuan için Türkiye’de satılmayan ancak yakın zamanda çıkacağı belirtilen Apple AirTag için biraz daha zamana ihtiyaç bulunuyor.

Türkiye fiyatı 299 TL olarak belirtilen Apple AirTag’in sadece iPhone cihazlarda çalıştığı ve desteklendiğini belirtelim. Apple’ın söz konusu bu çoklu apartmanlardaki konum noktasında kararsız çalışma problemini bir güncelleme ile çözebileceği düşünülüyor. Ülkemizde yakın zamanda satışa çıkacak olan AirTag’in tek veya dörtlü paket olarak satın alınabileceğini belirtelim.


Apple analisti katlanabilir ekran için tarih verdiApple analisti katlanabilir ekran için tarih verdi
Apple AirTag bazı ülkelerde satışa kapatıldıApple AirTag bazı ülkelerde satışa kapatıldı

PAYLAŞ