Apple AirPower ve Yeni AirPods İçin Tarih Netleşti - Haberler - indir.com

Apple AirPower ve Yeni AirPods İçin Tarih Netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 12:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın 2019’da iddialı modellerini sunması bekleniyor. Sadece güçlü iPhone modelleri değil aksesuar tarafında da şirketten yeni hamleler görebiliriz. Bu noktada AirPower ve AirPods için yeni önemli detaylar ortaya çıktı. Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming Chi Kuo tarafından yapılan 2019 rapor paylaşımına göre Apple’ın bu yıl yeni ürün yelpazelerini göreceğiz. Bir süredir söylentileri bulunan ancak bir türlü gelmeyen AirPower ve yeni AirPods ürünleri için bazı tarihler ortaya çıktı. Kuo tarafından ifade edilene göre bu yeni iki ürünün 2019’un ilk çeyreği ile beraber resmi olarak satışa çıkması bekleniyor. Bu kapsamda ise kullanıcılara en geç Mart ayında ulaşması bekleniyor. Söylentilere göre ise yeni AirPods modeli kablosuz şarj desteği ile ve gelişmiş Bluetooth özelliği ile dikkat çekecek.

AirPower ve Yeni AirPods Geliyor

Apple, Yeni Bir Yapay Zeka Şirketini Satın AldıApple, Yeni Bir Yapay Zeka Şirketini Satın Aldı

Yeni AirPods 2 modelinin sonbahar dönemi ile beraber 2019 iPhone ailesiyle sunulması bekleniyor. Ayrıca sadece beyaz değil birçok renk seçeneği ile geleceği ifade ediliyor. Kaynaklara göre Apple’ın bu yeni kablosuz kulaklık modeli 200 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Özellikler tarafında ise daha çok bass sunacağı ve yeni sensörlere sahip olacağı ifade ediliyor. Ayrıca kaynaklara göre Apple cephesinden 2019 yılı içerisinde yeni bir iPod Touch geleceği de söyleniyor. Bu yeni iPod Touch’un ise güçlü bir işlemci ile karşımıza çıkacağı ifade ediliyor. Oyun için de ön plana çıkan bir model olacağı tahmin ediliyor.

Apple iPhone'ların Fazla Pahalı Olduğunu Kabul Etti

Kablosuz şarj istasyonu AirPower tarafına gelecek olursak ise ürünün aynı anda üç farklı cihazı kablosuz şarj edebilme özelliğine sahip olması bekleniyor. Kablosuz şarj teknolojisinin geleceği oldukça önemli olurken bu alanda Apple’ın böyle bir ürüne ihtiyacı olacak diyebiliriz. Ayrıca ısınma sorunlarının olmaması ve cihazın 150 dolar bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.  


Apple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracakApple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracak
En güvenilir Apple kaynağına göre 2019 model iPhone'ların beklenen özellikleriEn güvenilir Apple kaynağına göre 2019 model iPhone'ların beklenen özellikleri

PAYLAŞ