Apple, Airpower üretimine başladı - Haberler - indir.com

Apple, Airpower üretimine başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple, merakla beklenen AirPower kablosuz şarj istasyonunun, sonunda üretimine başladı.

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Apple, 2018 yılını oldukça kötü geçirdi. Şirket, hem geçtiğimiz yıl içerisinde çok fazla ürün çıkarmadı hem de yeni iPhone’lardan beklediği satışı elde edemedi. Bunun nedeni olarak temelde, iPhone’ların fiyatlarının çok yüksek olması gösterildi. Apple uzun bir süredir sessizliğini koruyor ve yeni bir ürün tanıtmamaya da devam ediyor. Şirketin bir süredir tanıtması beklenen AirPower kablosuz şarj istasyonu, bu sessizlik nedeniyle daha çok merak edilmeye başlandı. AirPower, biraz gecikme de yaşamıştı ve artık tanıtılması gerektiği de düşünülüyor. Apple da aynı düşünce içerisinde olacak ki elde edilen bilgilere göre AirPower’ın üretimine başladı.

Apple iPhone'ların Fazla Pahalı Olduğunu Kabul Etti

ChargerLab’in iddiasına göre, Apple Airpower üretimine başladı

Kötü bir yıl geçiren teknoloji devi Apple’ın, bu yıl içerisinde teknoloji dünyasında nasıl var olacağı ve rakiplerine karşı nasıl bir strateji kullanacağı merak ediliyor. Uzun zamandır teknoloji dünyasına duyurulması beklenen ve duyurusunda gecikme yaşanan Airpower, bu yıl Apple’ın il sürprizi olabilir. ChargerLab tarafından ortaya atılan iddiaya göre, AirPods ve Apple’ın USB-C kablolarının da üreticisi olan Luxshare Precision isimli üretici şirket, Aispower üretimine başladı.

ChargerLab, ortaya attıkları bu iddiaların güvenilir kaynaklardan elde edildiğini söylüyor. Üretici şirketin, 21 Ocak tarihine kadar seri üretim hattından çıkması bekleniyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa, Apple Airpower ürününü, Mart ayında düzenleyeceği etkinlikte, teknoloji dünyasına sunabilir. AirPower’a dair şu ana kadar bilinen tek özellik, 3 cihaza kadar kablosuz şarj desteği sunabileceği. Diğer özellikler yeni sızıntılar olmaması halinde, etkinlik sırasında öğrenilecek. Mart ayında düzenlenecek etkinlik kapsamında, Apple’ın tanıtması beklenen diğer ürünlerin ikinci nesil AirPods, yeni iPad ve yeni iPad Mini olacağı biliniyor.





PAYLAŞ