Apple AirPower Satış Tarihi Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Apple AirPower Satış Tarihi Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın iPhone 8 serisi ile duyurusunu gerçekleştirdiği yeni ürünü AirPower'ın önümüzdeki ay ile beraber satışa çıkacağı belli oldu. Son nesil iPhone 8 ve iPhone X tanıtım etkinliği ile karşımıza çıkan AirPower adlı kablosuz şarj istasyonu ilk defa duyurusu gerçekleştirilmişti. Uzun zaman sonra kablosuz şarj teknolojisini cihazlarına getiren Apple'ın etkinlikten 5 ay gibi bir süre sonra AirPower modelinin satışına dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Macotakara kaynaklı site tarafından AirPower cihazının satışa sunulacağı tarih yayınlandı.

Gelen açıklamaya göre AirPower ürünlerini Mart ayı ile beraber Apple Store ve diğer satış noktalarında görebileceğiz. Fiyat noktasında 200 dolar bandında olması beklenen AirPower kablosuz şarj istasyonunun ülkemizde 750 ile 900 TL fiyat etiketleri arasında olması bekleniyor. Bu yeni cihaz iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, AirPods ve Apple Watch ürünleri ile uyumlu bir şekilde olacak. Cihazlar platform üzerindeyken iPhone kilit ekranı üzerinden şarj miktarları gözükecek.

Şuan için varolan AirPods'un kablosuz şarj desteğinin olmadığı ve bu özelliğin kullanılması için ekstra bir AirPods kasası satın almanız gerektiğini hatırlatalım.

 





PAYLAŞ