Apple AirPower ne zaman satışa çıkacak? - Haberler - indir.com

Apple AirPower ne zaman satışa çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın son amiral gemisi serisi olan iPhone 8 ve iPhone X serisi ile beraber kablosuz şarj desteği de sunulmuştu. Şirketin yakın zamanda tanıtması beklenilen AirPower adlı kablosuz şarj setinin ise ne zaman piyasaya sürüleceği merak ediliyordu. Şimdi ise yeni AirPower setinin fiyatı ve özelliklerine dair detaylar belli oldu. Apple'ın ilk defa kablosuz şarj teknolojisine destek sunmuş olduğu iPhone 8 ve iPhone X modelleri için kablosuz şarj standları tanıtılmamıştı.

Henüz satışa çıkmayan AirPower ürünleri için beklenen haber geldi ve detaylar belli olmuş oldu. Gelen raporlara göre AirPower cihazını Mart ayı sonlarında görebileceğiz. Apple Store'da satışa sunulacak olan kablosuz şarj standı AirPower iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve Apple Watch ile uyumlu olacak. AirPower'ın satış fiyatının ise 199 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

AirPower'ın ülkemiz satış fiyatının ise tahmini olarak 899 TL olması bekleniyor. Agresif fiyat politikasını AirPower için de uygulayan şirketin bu üründe ne derece başarı yakalayacağı merak ediliyor.





PAYLAŞ