Apple AirPower Kablosuz Şarj Aksesuar Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Apple AirPower Kablosuz Şarj Aksesuar Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon devi Apple'ın iPhone X ailesi ile beraber tanıtmış olduğu kablosuz şarj standı AirPower'ın satış fiyatı ortaya çıktı. Fiyat belli olmadan önce bu yeni aksesuarın pekte ucuz olmayacağı düşünülüyordu. Nitekim öyle oldu ve Apple AirPower cihazı oldukça pahalı bir ürün olacak. Bu yeni AirPower modeli iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ve Apple Watch Series 3 ile destek sağlayacak ve aynı anda üç farklı cihazıda kablosuz bir şekilde şarj edebilecek. Polonya merkezli satış kanalında ortaya çıkan fiyata göre bu kablosuz şarj aksesuarı 200 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu rakamın ise ülkemizde 900 TL seviyelerinde olması bekleniyor.

Ülkemizde özellikle kdv ve çeşitli dolar kuru farkından ötürü pekte ucuz olmayacak bu cihazın bir alternatifi bulunmuyor ve şuan için tek seçenek AirPower oluyor. Normal şartlarda kablolar ile şarja bağlanan bu cihazlar AirPower kullanılarak kablo kargaşasından da kurtulunmuş olacak. Ancak şirket Qi cihazları şartj etmeyeceği noktasında bazı bilgilere göre Watch Series 2 modeline dahi destek sunmayacak. Geleceğe yönelik bir cihaz olan AirPower modeli yurt dışında iyi bir satış rakamına sahip olacakken cihazın 2018 yılında raflarda yerini alması bekleniyor.

Cihazın piyasaya çıkıştan sonra ise ülkemiz satış fiyatı ve resmi çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi yer almıyor.





PAYLAŞ