Apple AirPods'ların kaybolmasını engelleyecek - Haberler - indir.com

Apple AirPods'ların kaybolmasını engelleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-12 17:00:17
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın Bul uygulaması üzerindeki geliştirmeleri devam ediyor. Apple’ın Bul uygulaması, Apple cihazlarını takip etmeye olanak tanıyan bir uygulama olarak karşımıza çıkmıştı. Uygulama iPhone, iPad ve Mac cihazlara destek verirken, artık şirket AirPods için de önemli bir adım atıyor. Buna göre AirPods Pro ve AirPods Max için Apple Bul desteği geliyor. Yeni sızdırılan bazı bilgilere göre iOS 15’in yeni beta güncellemesinde konu hakkında bir kod ortaya çıktı. Kullanıcılar AirTag cihazlara ihtiyaç duymadan AirPods Pro ve AirPods Max cihazlarını uygulama üzerinden bulabilecekler. Sistem, tıpkı iPhone’ları ve ipad cihazları bulmak için kullanılan Bluetooth teknolojisi üzerinden çalışacak gibi duruyor. Kablosuz kulaklıkların iOS cihazlarınıza bağlı olmasa bile harita üzerinden kullanıcılara yer bildirimi yapabileceği iddia ediliyor.

AirPods Pro cihazları için Apple Bul desteği geliyor

Honor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttıHonor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttı

Çalınmış olan bir kablosuz kulaklık modelini başka biri tarafından kullanılmaya devam edilse bile kulaklığın yeri harita üzerinde kullanıcılara gösterilecek. Bu sistemin sağlıklı olarak çalışabilmesi için ise kullanıcıların AirPods kulaklıkları ile Apple kimliklerini eşleştirmeleri gerekecek. Apple’ın şuan için özelliği test ettiği ve çalışmaların olumlu gitmesi durumunda bu özelliğin yakında kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Özellikle iPhone cihazlar için oldukça kurtarıcı olan Apple Bul özelliğinin, AirPods serisi kulaklıklar için de oldukça işlevsel olması bekleniyor. Eylül ayı ile beraber yeni ürün ve işletim sistemini yayınlayacak olan Apple’ın yeniliklerini hep beraber göreceğiz.


AirPods 3 için yeni detaylar ortaya çıktıAirPods 3 için yeni detaylar ortaya çıktı
AirPods Pro iOS15 ile daha da gelişiyorAirPods Pro iOS15 ile daha da gelişiyor

PAYLAŞ