Apple Airpods Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Apple Airpods Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-27 20:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Kablosuz kulaklık sektöründe sektörün öncüsü olan Apple yeni AirPods Pro’yu satışa sundu. “Aktif Gürültü Engelleme” özelliği ile dikkatleri üzerine toplayan cihaz kullanıcılarına gün boyu kullanım imkanı tanıyor. IPhone ve Apple Watc gibi cihazlara anında bağlanabilen AirPods aynı zamanda çevrenizi duymanıza imkan tanıyacak “Şeffaf Mod” özelliğine de sahip.

AirPods Pro özellikleri

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro, “Aktif Gürültü Engelleme” özelliğiyle büyük bir başarı elde etti. Dış ve iç kısmında bulunan silikon uçlar dışarıdan gelen seslerin önüne geçiyor. Çevredeki sesleri tamamen engelleme özelliğine sahip olan kulaklık kullanıcılarına dışarıdan gelen sesleri engellemeye ve tamamen dinledikleri şeye konsantre olma imkanı tanıyor.  

Apple’ın Safari Technology Preview 99 güncellemesi yayınlandıApple’ın Safari Technology Preview 99 güncellemesi yayınlandı

Bunun yanı sıra çevre gürültüsünden rahatsız olmayan, ya da ara sıra çevresine kulak vermek isteyen kullanıcıları da unutmayan Apple, yeni AirPods Pro’ya bir de “Şeffaf Mod” eklemiş. Bu sayede ses yalıtımını istediğiniz zaman kolaylıkla kapatabiliyorsunuz. Kutusundan üç farklı boy seçeneğiyle çıkan AirPods Pro konik tasarıma sahip yumuşak ve esnek uçlarla kullanıcılarına özel bir rahatlık sunuyor. 

Kulaklığın özel tasarımı ve düşük distorsiyonlu sürücü sayesinde güçlü baslar sunduğu belirtilen AirPods Pro, Adaptif EQ ile kullanıcılarına zengin ve tutarlı bir dinleme deneyimi sunabilme için müziği kullanıcısının kulak şeklinde göre en uygun biçimde otomatik olarak ayarlıyor. 

AirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyor

Apple AirPods Pro’daki Apple H1 çipi ise düşük ses gecikmesine imkan tanıyor. Kulaklığın alt ucunda bulunan “Kuvvet Sensörü” kullanıcılarına istedikleri müzikleri daha kolay arama olanağı tanırken aynı zamanda “Aktif Gürültü Engelleme” ve “Şeffaf Mod”lar arasında da hızlıca geçiş yapılabilmesine olanak tanıyor. Siri’nin “Mesajları seslendir” özelliği sayesinde gelen mesajları dijital asistanınız AirPods Pro’nuzdan rahatlıkla size aktarabilir. Bunun yanı sıra “Ses paylaşma” özelliği de AirPods Pro üzerinden aktarılan sesi bir arkadaşınızla paylaşmanıza olanak tanıyor. 

Tek şarjla 4.5 saate kadar kullanım imkanı sağlayan AirPods Pro “Aktif Gürültü Engelleme” özelliği ve “Şeffaf Mod” kapalıyken beş saat daha fazla kullanım imkanı tanıyor. Bunun yanı sıra 3.5 saat konuşma süresi tanıyan AirPods Pro Qi sertifikalı şarj aygıtlarıyla veya Lightning konnektörüyle çalışıyor. Bu sayede 24 saatten fazla kullanım imkanı tanıyan AirPods Pro 18 saatin üzerinde de konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusuyla şarj edildiğinde 5 dakika şarjla 1 saat kullanım imkanı tanıyan AirPods Pro’nun Türkiye fiytaro 1.899 TL. 


Apple, Safari'den Flash desteğini kaldırıyorApple, Safari'den Flash desteğini kaldırıyor
Amazon yıl sonunda Apple Music'i geçebilir!Amazon yıl sonunda Apple Music'i geçebilir!

PAYLAŞ